Sjokkerende på Agurkposten

Peter André Jensen, redaktør av Agurkposten, har publisert et noe tvilsomt intervju med meg i dag. Det kommer frem en rekke pikante avsløringer, bl.a. hvem som vinner fighten mellom Bjørn og en Gorilla, den rareste plassen jeg har hatt sex på, og mine planer om å erobre Hollywood med en TV-serie som ikke kan slå feil!

Jeg må si at jeg ikke husker så mye fra selve intervjuet. Jeg har en teori om at Mediehuset Agurkposten sendte ut en av sine 20 000 ansatte for å dope meg med noe skumle greier kokt i en mørk kjeller i Kautok… eh… Karasj… øh… Tromsø et sted. Men nå som det er offentliggjort, vil du vel gjerne lese hva som står der. Vel, værsågod.

Uansett. Det mest sjokkerende er likevel ikke intervjuet i seg selv… Men det faktum at bildet av meg er plassert i seksjonen som tidligere kun har vært forbeholdt damer…! Jeg vet ikke hva dette sier om redaktøren, men jeg tror jeg skal holde meg langt unna Tromsø en stund.

Ikke at det blir så vanskelig. :)

Legg igjen en kommentar