Ikke vær redd for å SKRYTE

En typisk begrensningstanke mange har, spesielt jo mer suksessfull de opplever å bli, er at hvis de deler for mye av suksessen/rikdommen/mulighetene de nå har, så vil det oppfattes som skryt, og dermed vil mange bli støtt bort og tenke «nei, æsj for en blærete soss h*n har blitt, blæææh.»

Og jada, dette kan kanskje være rett.

Er du en suksessfull blogger som har gått fra 10 daglige lesere til over millioner i måneden på egenhånd, og deler noe som helst fra din «nye» livsstil som kanskje kan virke litt prangende/overdådig/luksuriøst/unødvendig/blærete/bortskjemt/skrytete …så kommer du helt sikkert til å oppleve at noen reagerer negativt på dette.

Jammen flott! Bli nå kvitt dem, sier jeg. Det er ikke de leserne du vil ha!

(Og for dette eksempelet tar vi en «suksessfull blogger» som ønsker å inspirere andre, siden det er noe jeg *kremt* kan relatere til*, men filosofien er like gjeldende om du står bak Norges raskest voksende gartnerselskap, driver bruktbilfirma med stor suksess eller gjør hva det enn måtte være – seriøst – og  du lykkes godt med dette! Poenget er at denne tankegangen ikke skader – uansett hvor du er eller hva du gjør i livet.)

*=Beklager skryt!

Nå, hvor var vi? Jo. 😀

Legg fra deg tanken om at dersom du på noen måte viser din suksess, så er du en «skrytepave».

For de rette menneskene – de som teller, så er du faktisk en INSPIRASJON.

La meg gjenta det:

DU ER EN IN-SPI-RA-SJON.

Siden jeg startet på min reise innen blogging og kunsten å tjene penger på nettet, har jeg studert utenlandske suksessfulle bloggere som tjente svimlende summer i måneden på blogging. (Vi snakker ofte om nesten en vanlig norsk årslønn for mange – i MÅNEDEN.)

En stor forskjell i trosstrukturene til disse bloggerne, sammenlignet med «alminnelige» bloggere, er at de har en helt annen oppfatning av hva det vil si å dele livsstilen deres med andre.

Noe som betyr at når de klarer kunststykket å tjene penger på å jobbe hjemmefra, i stedet for å måtte gå på jobb, så BLOGGER de om det, og de viser bilder av den friheten/livsstilen det medfører.

Når de kjøper et nytt leketøy (være seg en ny bil, nytt utstyr, møbler osv.) eller en eller annen kul ting de er begeistret for, så blogger de MYE om det.

Når de drar ut på en fin restaurant eller et eksklusivt arrangement, blogger de mye om det.

Jeg har delt noen ting av den typen ting opp igjennom, men sammenlignet med disse andre bloggerne er jeg EKSTREMT beskjeden og holder tilbake mye.

Ubevisst har jeg innsett at jeg hadde denne troen på at jeg ved å dele livsstilen min med andre på bloggen min, ville det være litt som å skryte og vise frem hva jeg har og hva jeg har oppnådd. («BLÆÆH», liksom.)

Det jeg skjønte med alle disse multimillionærbloggerne er at deres tro innenfor nøyaktig det samme temaet er HELT annerledes.

De deler disse livsstilsbildene og blogginnleggene hele tiden, fordi deres tro er at når de gjør dette, er ikke meldingen de kommuniserer: «Se hva jeg har oppnådd og se hva jeg har», men: «Se hva som er mulig for DEG å oppnå og for DEG å ha.»

Med andre ord, jeg har holdt tilbake med å dele mye av mitt livsstilsinnhold fordi jeg har vært bekymret for at folk kan tenke at jeg skryter, eller at de kanskje føler seg dårlige fordi de ikke er i nærheten av å kunne gjøre noen av de tingene som jeg er i stand til å gjøre, takket være min gründerlivsstil.

Det jeg innså var at ved å dele livsstilen min, vil de rette menneskene bli INSPIRERT når de ser de tingene jeg deler, fordi energien bak innleggene mine alltid vil være: «Se hva som er mulig for DEG.»

Dette er en stor forskjell i fokus mellom hva disse supermillionbloggerne gjør og hva de fleste bloggere som ikke er så vellykkede, gjør.

Så fremover er det definitivt på tide å skru opp INSPIRASJONS-nivået på blogginnleggene mine og å begynne å dele mer av livsstilen min med dere for å  inspirere flere av dere til å forfølge DERES drømmer.

Det gjenstår egentlig bare at jeg kommer meg på rett kjøl igjen selv – sånn at jeg HAR noe å «skryte» av (ikke bare gamle bragder).

Du vet hva de sier – for å kunne «walke» «talken» må du gjerne først «have your cake» og kanskje til og med «eat it to»…

Eller noe sånt.  😆

Én kommentar

  1. Henrik 10.01.2020

Legg igjen en kommentar