Slanking fra sofaen

Dette innlegget er sponset og skrevet av annonsøren.

Det høres så lett ut. Start med slanking. Spis noen tabletter, vent i sofaen – og vips; så er man i mål. 20 kilo som du har ment har vært overflødig i mange år, er plutselig borte. Over natten. Men så våkner du.

Å innse realiteten er for mange det vanskeligste. Det er én ting å innse at man kanskje skulle ha fått en slankere figur, gått litt ned i vekt og øke selvtilliten litt. Men å innse at det krever en jobb i tillegg – det er kanskje den største utfordringen. Det finnes piller som gir deg økt fettforbrenning, men dersom du har tenkt å holde deg i sofaen, er det lite hensikt. Kombinerer du derimot dette med enkel trening og mosjon, er du langt på vei til å nå målene dine.

Men selv om du starter med trening og hjelpemidler, ikke forvent at du i løpet av en uke har redusert vekten med mange kilo. Det er en lang prosess, og vil kreve mye av deg. Dette er ingen firefeltsvei med fri fartsgrense. Det gjelder bare å gjøre grusveien om til en kjørbar motorvei. Sett deg mål, som ikke nødvendigvis går på kilo. Putt en femtilapp i en skål hver gang du har trent i en time. Ved ukeslutt, tar du med deg pengene og kjøper deg noe du har lyst på. Kinobillett, spise sammen med din partner på restaurant, eller noe annet. Det er selvsagt mulig å bruke andre måter for belønning, men erfaringsmessig trigges vi av penger. Men du kjenner selv hva du blir inspirert av.

Det er viktig med belønning for god innsats, selv om ikke resultatene kommer med en gang. Det kan gå ukesvis før vekta på badet gir utslag. Men det viktigste er at du fortsetter, ikke gir opp og holder ut. Det vil lønne seg i lengden, og du vil etterhvert erfare at den femtilappen i belønning ikke er det viktigste, men at du ser reduksjon på vekta. Det er bare du som vet hvordan du best kan belønnes – men ikke slank deg foran TV’en. Det er vanskeligere enn som så, men holder du ut lenge nok, vil du ikke savne sofakvelden ett sekund.

Lykke til!

***

Linken i dette innlegget er fjernet fordi avtalen med annonsøren er utgått.

Legg igjen en kommentar