Små forandringer kan utgjøre enorme forskjeller

Jeg er bare nødt til å dele enda en Tony Robbins-video med deg! Etter forrige video jeg la ut, kan man trygt si at han har fått seg en ny fan, som har studert YouTube-videoer, Wikipedia og mye mer siden sist. Ettersom videoene er på engelsk kommer jeg ikke til å gjøre dette til en vane, med tanke på at ikke alle er like dreven i engelsk. Jeg oppfordrer deg derfor til å selv søke på nettet hvis du vil vite mer om Tony Robbins.

I denne videoen snakker han om hvordan ørsmå forandringer kan utgjøre enorme forskjeller, samt viktigheten av å sette seg krystallklare mål. Dette er en variant av «the butterfly effect«, og jeg liker måten han mot slutten av videoen også snakker om at de som er mest sikre på noe alltid vil være dem som påvirker andre, akkurat som jeg skrev her.

Så len deg tilbake og bli inspirert.Legg igjen en kommentar