Sponset: Prøv sportsbetting under EM 2012

Innlegget er sponset av Betway og skrevet av Glabladet.

Det går mot EM 2012, uten at jeg bryr meg så mye om det, ettersom jeg ikke er så veldig interessert i fotball. Men dette betyr selvfølgelig at det dukker opp nye, spennende muligheter innen betting. :)

Euro 2012 fotball

For la oss bare innse det; hvem trenger sol, grilling og bading, når man kan bruke sommeren til å sitte inne foran skjermen og følge febrilsk med på fotball, for å holde seg oppdatert på bettingen? (En av fordelene med betting på Betway er at du kan gjøre det fra laptopen, så du kan jo i teorien sitte ute i solen også.)

Med livefunksjonen til Betway, kan man skifte hurtig mellom kamper som allerede er i gang, så det er ikke noe problem å holde oversikt.

Fotball er faktisk en av de tingene Betway utmerker seg spesielt godt på. Så selv om det blir ekstra spennende i sommer takket være alle EM-kampene, kan man dra nytte av livebetting hele resten av året også. Alle de store ligaene er «dekket», som Premier League, La Liga og tyske Bundesliga.

Jeg har dessuten hørt rykter om at oddsen er fantastisk, så hvis du ønsker litt ekstra spenning i hverdagen, burde sportsbetting være et godt alternativ (dog med mindre du har et dårlig hjerte.)

Og når vi først snakker om sportsbetting, kan det nevnes at Betway virkelig har lagt godviljen til når det gjelder utvalg av spill. Ikke nok med at livebetting-funksjonen utmerker seg spesielt godt i forhold til andre bookmakere – hos Betway tilbys en rekke andre sportsgenrer i tillegg til fotball, som f.eks: Ishockey, tennis, basketball, håndball, sykling, skisport, trav, motorsport og bordtennis. I tillegg er det hele krydret med nisjer som volleyball, dart, bandy, sjakk, mm.

Så her er det altså bare å ta turen til Betway og sjekke ut sportsbetting, samt eventuelle andre nisjespill som måtte falle i smak. :)

***

Dette innlegget ble sponset av Betway. Ønsker du ditt produkt, tjeneste eller nettside omtalt på Glabladet? Ta kontakt her for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar