Stor pågang av annonsører innen poker og lignende

Dette innlegget er sponset av no.pokerlistings.com. Innlegget er skrevet av meg.

Det har vært stor pågang av annonsører innen poker, casino, kredittkort og forbrukslån her på Glabladet. Dette er ting jeg aldri skriver om til vanlig og som ærlig talt ikke interesserer meg personlig. Men disse aktørene er likevel svært interessert i å annonsere her, til tross for at jeg vanligvis skriver om helt andre ting.

Hvorfor denne interessen? Slike henvendelser er et tiltak fra annonsørene for å bedre deres egne plasseringer i søkemotorene. Innholdet er ikke det viktigste så lenge de får plassert linkene der de vil. Og det får de – mot betaling, selvsagt. :)

Så da sitter jeg her midt på natten og skriver et innlegg om poker, til tross for at jeg ikke har peiling på det. Oppdraget er gitt av no.pokerlistings.com, en side som omtaler seg selv som en kilde til pokerinformasjon for norske spillere. De har guide over pokerrom på nettet for å gjøre det lettere å velge noe som passer for deg.

Selv er jeg aldri innom pokersider, men det kan kanskje være en fin begynnelse for de som vil begynne å spille poker. Dog hvis du spør meg, skjønner jeg ikke at folk spiller noe annet enn klespoker. :)

Når det er sagt så spilte jeg litt poker for noen år siden med venner og familie og klarte å få Royal Straight Flush. Jeg skjønte ingenting, da dette var første gang jeg spilte poker noensinne. Alle de andre måpte. De hadde aldri opplevd at noen andre hadde fått dette. Det var litt artig.

Selv erfarne pokerspillere får ikke dette så ofte. Det viser bare at hvis jeg, som nettopp hadde lært poker-regler kunne få det, er det håp for alle. (Og ja, jeg må pent finne meg i å skrive orddelingsfeil med vilje hvis annonsøren vil det, fordi det antageligvis er flere som søker på «poker regler» enn å skrive korrekt norske «pokerregler».)

Så med denne meget selvbevisste omtalen håper jeg selv de som ikke bryr seg en fjert om poker likevel fikk en underholdende lesning. Takk og farvel.

Legg igjen en kommentar