Succubus

A succubus is a fiend in female form, or supernatural entity in folklore (traced back to medieval legend), that appears in dreams and takes the form of a woman in order to seduce men, usually through sexual activity. The male counterpart to the succubus is the incubus. Religious traditions hold that repeated sexual activity with a succubus may result in the deterioration of health or mental state, or even death.

Wikipedia

Ugh. Så here goes.

Brutte løfter er noe av det verste jeg vet. Jeg HATER brutte løfter. Og upålitelighet. Og her snakker jeg ikke om de gangene det er en veldig god grunn for at en avtale ikke kunne holdes likevel. Fikk man akkurat vite at bestemor døde, katten knakk foten eller man ble fysisk sperret inne, f.eks mellom to ras, er det helt innafor og forståelig at vi tar det en annen dag.

Men om de gangene noe blir avtalt. Og lovet. Bare for at jeg blir sittende å vente, og vente, enten på et svar som aldri kommer, eller fordi jeg fikk et vagt svar om at det kanskje ble litt utsatt, «men…» og så hører jeg ikke noe mer. (Og så har vi det gående.)

Man sitter gjerne og gleder seg og har lagt opp hele sin egen dag rundt dette, men opplever at DET overhodet ikke blir tatt hensyn til av den sviktende (misbrukende) part. Nei, den sviktende parten ser nesten ut til å finne en slags syk, småpsykopatisk glede i å misbruke din tid og følelsene du kanskje har investert, på den måten.

Hun vil se deg lide. Hun vil føle på den syke bekreftelsen det gir henne at noen andre kan bli så opphengt i henne at de ikke «tåler» at hun faktisk bare leker med dem. Åh, så deilig hun føler seg. Hun kan virkelig spinne hvem som helst rundt lillefingeren. Hun er en mestermanipulator. Å såre menn? «Hahahaha». Det er jo bare GØY. «Alt er bare en lek for meg. Ikke ta livet så seriøst, lillevenn! Det er åpenbart DU som har et problem!»

Ja, vi menn er jo umiddelbart «helt psycho» hvis vi skulle komme til skade for å utagere i noen som helst grad som en reaksjon på behandlingen. Gud forby at vi skulle heve stemmen eller slenge ut en bemerkning vi egentlig kunne vært for gode for. Men vi er alle bare mennesker, er vi ikke?

Høres dette kjent ut?

Jeg kan ikke komme på et eneste annet område av livet mitt hvor dette har opplevdes gang på gang, enn i forbindelse med jenter. Det er ALLTID kvinnfolk som står for denne MISHANDLINGEN. Menn, kompiser etc, gjør ikke sånt. Selv om det skal jo sies at her er det heller ikke følelser i bildet, EVER, så det bidrar jo til å gjøre det lettere. I hvert fall ikke «den typen» følelser. 😆

Det finnes ikke mye, for en person som meg i hvert fall, som er verre enn å sitte og vente og vente på noe som stadig blir utsatt og som bare vagt blir lovet noe om (hvis jeg i det hele tatt får noe livstegn at all), men som regel ender det hele som en stor falsk forhåpning, skuffelse og dermed sinne. For det er jo ikke første gangen. Du begynner å lure på om du fortjener å bli behandlet sånn. Du begynner i hvert fall å bli altfor godt vant til det.

Tiden og følelsene jeg måtte ha investert, kunne jeg bare ha spart meg for. Jeg kunne fått gjort noe helt annet den dagen. I stedet valgte jeg, naiv som jeg stadig er, å velge henne foran alt annet denne dagen (gjerne viktige ting også), bare for å oppleve nok et solid slag i trynet og flyvende karatespark i magen, atter en gang. Fortvilelsen og skuffelsen over noe slikt kan være vanskelig å takle, og det tærer på med tiden.

Det er ikke SNILT gjort å fucke med andre menneskers tid og følelser på den måten. Du vet gjerne ikke hva den du «leker» med har vært gjennom før, du vet kanskje ikke engang hvordan han ER. Kanskje er han en fyr som bare fortjener det beste, fordi han er en god venn, godt medmenneske overfor familie og venner såvel som fremmede. Men SPESIELT de han blir glad i. Hadde du sett ham gjennom øynene til de som kjenner ham, hadde du kanskje (men trolig ikke) tenkt deg om…

Men slike ting spiller ingen rolle for en ekte psychobitch. Det vil ikke nytte å prøve å få henne på bedre veier heller. «Fuck you, I do what I want.» En gang spoiled brat, alltid spoiled brat – hæsjtægg #rebell.

Om du går igjennom et slikt følelseshelvete nå, pga. en manipulerende psychobitch som liker å se deg lide, kom deg unna. That shit is POISON. Avslutt den relasjonen først som sist, før det blir riktig ille/enda verre.

Been there, done that.

Er det i tillegg en diagnose inni bildet (som det nok ofte er), og ting som selvskading og alkohol/drugs er en del av hverdagen, LØP.

La meg gjenta det: LØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØP!

Du fortjener bedre – så får heller kvalifisert helsepersonell ta seg av togvraket. Det er ikke VÅR jobb å hjelpe et slikt menneske, og ikke har hun gjort seg fortjent til det heller.

Kan det samme gjelde «psychomenn»? Helt sikkert. Men nå er dette skrevet ut ifra mitt perspektiv og mine opplevelser. Og de er reelle. Dessverre.

Sier jeg at alle jenter og kvinner er sånn? Nei, overhodet ikke. Dette innlegget er ikke myntet på det store flertallet av kvinnfolk som faktisk er normale (les: mindre crazy).

Kan jeg selv gjøre noe bedre for å unngå slike situasjoner? Ja, helt sikkert. Selvkritikk er jeg generelt «altfor flink» til, og selvreflektering er utrolig viktig for å finne ut hva man har lært og hvordan man kan utvikle seg. Jeg har nok mine utfordringer og ting som jeg også kanskje kunne hatt hjelp til å bli bedre til.

«I can’t do this all on my own, no I’m no superman.»

Ikke rart det fort blir en match made in hell, sant?

«E det løye me drikke?!» SKÅL! 😀

Og skål, ikke minst for at det finnes noen der ute som som er genuint kjærlig, omsorgsfull og har den riktige kjemien med deg som kan gjøre forholdet til et drømmeforhold der du både får og gir det begge vil ha, og at selv om det i blant skulle være en krangel eller diskusjon, så løser man det faktisk som voksne mennesker…

Ikke noe langsint DRAMAHELVETE! FAEN JEG ER SÅ LEI!!!!!!!!!!!!!!!!

Lever jeg fortsatt i en naiv utopi? Av og til kan det se sånn ut. Andre ganger får jeg bekreftet fra forskjellige hold at dette så absolutt går an.

Jeg må bare TRO at det er mulig for meg.

Se det for meg… for det gjør jeg.

Jah, som sagt… Skål igjen!

Det er fredag… så hvaskjera? 😀

4 kommentarer

  1. Hanne 01.02.2020
    • Sindre Låstad 01.02.2020
  2. Henrik 01.02.2020
    • Sindre Låstad 01.02.2020

Legg igjen en kommentar