Tenk positivt en uke – Oppsummering

Husker du forrige ukes gjesteinnlegg som utfordret deg til å tenke positivt en uke? Har du gjort det? Har du klart det? Del dine erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Og takk til Camilla for et flott og inspirerende innlegg. :)

Min historie:

Jeg sa meg selvsagt frivillig til å bli med på denne «utfordringen». Sannheten er jo at jeg ikke så på det som en utfordring i det hele tatt. Jeg er vant med å tenke ganske så positivt. Men jeg er ikke 100% positiv hele tiden av den grunn. Camilla kom med noen konkrete øvelser man kunne gjøre, og disse viste seg vanskelig å huske på å gjennomføre da min forrige uke endte opp med å bli (ironisk nok) en av mine verste uker noensinne etter jeg startet Glabladet.

Jeg vil ikke kjede dere med detaljene, men jeg kan si at grunnen er ganske så personlig.

Dette gjorde at det ble vanskelig å tenke positivt selv for meg, spesielt i midten av uken. Når det er sagt kan jeg samtidig si at mandag, tirsdag, lørdag og søndag ble veldig bra! Hadde faktisk en «date» i helgen, som medvirket til at jeg glemte mye av det negative som skjedde meg like før.

Men cluet her er jo å tenke positivt, uavhengig av situasjonen du er i. Uten hjelp av eksterne faktorer som en «date» eller en sjokolade. (Men wow, jeg blir alltid glad når jeg tenker på sjokolade… Livets små gleder vettu! :) )

Og tro det eller ei; denne uken har ikke innehaveren av www.Glabladet.no bestått! Jeg gir meg selv strykkarakter. Det som hendte meg var av en så negativ natur at jeg glemte hele positivitetshysteriet. Ja, jeg rett og slett glemte det. Men etterhvert klarte jeg å tilegne meg innstillingen av «Alt som ikke dreper deg gjør deg sterkere». Et steg i riktig retning altså. Dette gjør meg definitivt sterkere. Jeg har lært, og jeg skal passe på å ikke gå på denne smellen en gang til. Det skal sterkere kost til for å knekke Sindre. Og dette var den sterkeste kosten jeg har opplevd på flere år. Likevel er jeg her fremdeles. Og du har ikke sett det siste av meg enda. :twisted:

Så kanskje jeg skal prøve meg på samme utfordring denne uken, med en klar innstilling om å virkelig lykkes no matter what. Være mer bevisst på positiv tankegang og snu det negative til noe positivt. Forhåpentligvis unngår jeg ytterligere negativitet denne uken, men om jeg så ikke gjør, er jeg sikker på det kommer noe godt ut av det til syvende og sist.

Så hvordan gikk det med deg? :)

Legg igjen en kommentar