Test av Philips SensoTouch 3D barbermaskin

Innlegget er sponset av Philips og skrevet av Glabladet.

Jeg har vært så heldig å få tilsendt en splitter ny Philips SensoTouch 3D-barbermaskin for å skrive en omtale av den her på Glabladet. Og godt er det, ettersom barbermaskiner er noe jeg aldri gidder å kjøpe selv. De to barbermaskinene jeg har hatt i mitt liv, har jeg begge fått til jul av min far. Nå er det flere år siden jeg fikk den siste, så det var definitivt på tide med en oppgradering…

Her er en reklamesnutt for barbermaskinen jeg fikk av Philips:

Jeg er egentlig ikke så fan av barbermaskiner. Jeg forbinder de med lugging og røde merker i huden. Bare se på bildet nedenfor.

Og her:

Som du ser; Sindre og barbermaskiner er vanligvis ingen god miks.
(Jeg gjør oppmerksom på at modellen på bildet er den gamle maskinen, altså. Bare sånn for ordens skyld.)

Men så, en dag, kom det en mystisk pakke i posten:

Det viste seg raskt å være min nye barbermaskin! :)

Innpakket i en ikke så rent lite stilig boks:

Innholdet i boksen sånn halvveis pent stilt opp for fotoshoot:

Og undertegnede fikk seg omsider en mye mer smooth og behagelig barberingsopplevelse:

Resultatet ble… Glatt som en babyrompe!!

Okey, okey. Det er vel på sin plass å nevne ironien i at jeg – jeg – tester en barbermaskin, som er notorisk kjent for min ubrukelige skjeggvekst. Jeg vet ikke om du kunne skimte noen skjeggstubber på de øverste bildene, men det er omtrent så «skjeggete» jeg blir. Mens de fleste ser eldre og mer mandig ut når de lar skjegget gro, ender jeg opp med motsatt effekt; noe som kan minne mer om en prepubertal guttunges dårlige forsøk på sin første mannebart. Derfor lar jeg det sjeldent gå mer enn 4-5 dager mellom hver shavings, så slipper jeg å dra opp legitimasjonen mer enn jeg allerede må fra før (i følge en rekke kassadamer rundt om i landet, må denne 28-åringen tydeligvis være 11 år yngre enn han faktisk er!)

I det skrivende øyeblikk har jeg kun rukket å teste barbermaskinen to ganger. Den første gangen barberte jeg meg på vanlig måte, mens den andre gangen brukte jeg barberskum (noe man kan gjøre med denne maskinen.) Den første gangen fikk jeg inntrykk av at barberingen gikk litt tregere enn jeg var vant til, men det var nok bare en tilvenningssak, ettersom formen på denne er litt annerledes. Den andre gangen ble jeg positivt overrasket over effekten av å kombinere barberskum og barbermaskin. Det gikk hurtig og fint, og jeg merket ingen ubehag eller lugging what-so-ever.

Andre ting som er verdt å nevne, er at denne er «trådløs». Man lader den opp til «60 minutter» i basestasjonen som følger med i den heftige esken, og så vil den gjenværende tiden vises på et fancy display foran på barbermaskinen etter hver bruk. Med andre ord er den grei å ha med seg på telttur, camping, etc, uten tilgang til strøm. Den er også veldig enkel å rengjøre. Når jeg skulle skylle den etter skumbarberingen, åpnet jeg bare de 3 dingsene foran, sånn at den så enda mer utenomjordisk ut, og holdt den under springen en stund.

For dere med ordentlig skjegg følger det også med en «skjeggstyler» som gjør det enkelt å …vel, style skjegget. Men, denne kommer jeg aldri til å få testet!

Jeg er ingen ekspert på barbermaskiner, men dette er utvilsomt den beste jeg har hatt, og denne kommer jeg til å ha lenge. Ja, kanskje helt til Philips eventuelt lanserer en SensualTouch 4D (med innebygd lukt?) om 5-6 år, og ønsker nye produktomtaler. :P ;)


Av de barbermaskinene jeg har hatt, er dette en klar terningkast 6.

Legg igjen en kommentar