The Dot No Lifestyle

Utenlandske bloggere og webgründere som lever av internett sier ofte at de lever »The Dot Com Lifestyle». Jeg tenkte å fornorske dette litt. Jeg liker å si at jeg lever «The Dot No Lifestyle». Og hva går denne livsstilen ut på?

Egentlig handler det om tid. Frihet. Muligheten til å leve livet som man vil og å kunne gjøre det man vil, når man vil. Folk flest vil aldri klare overgangen til denne livsstilen fordi de er programmert fra fødselen av til å tenke på en bestemt måte. F.eks. at man skal ta seg en god utdanning, få seg en jobb og pensjonere seg når man blir 67.

Dette tankesettet er så godt innplantet i folk flest at det nærmest går imot deres natur å fortelle dem at det finnes en bedre måte. Kun et ytterst fåtall av personer klarer å tenke på denne måten, for ikke å snakke om leve på denne måten.

De første som aldri vil klare det, er de som kun tenker penger, knapphet og frykt. De fleste som lever på denne måten gjorde det før de ble økonomisk uavhengig. Dermed er ikke rikdom et krav for å komme inn i denne «klubben». Tankesettet har derimot alt å si.

I skrivende øyeblikk er min månedlige inntekt akkurat litt bedre enn hva jeg kunne tjent i en deltidsjobb. Noen fnyser av dette. Jeg på min side, syns det er like fantastisk hver måned, at disse pengene fortsetter å komme inn som følge av den «jobben» jeg har. Jobben min? Den ser du på nå… Og jeg tjener penger på den. Ikke all verden, men nok til at jeg fortsetter måned etter måned og ser håp. Jeg vet hva som skal til for å lykkes. Og det er å ikke gi opp.

The Dot No Lifestyle medfører en rekke fordeler:

  • Du er din egen sjef og setter din egen arbeidstid
  • Du kan jobbe hjemmefra – eller hvor som helst med tilgang til internett
  • Du kan ta deg en tur ut kl. 11, mens «alle andre» er stuck i en jobb
  • Du slipper unna rushtiden hver eneste dag (hvordan holder folk ut?!)
  • Du trenger ikke bekymre deg for å måtte ta fri fra jobben for å kunne reise bort hvis du får et spontant innfall
  • Hvis det regner, noe det ofte gjør i Bergen, er det bare å dra for gardinene, gå under den varme dynen igjen og tenke på hvor heldig man er som slipper å tvinges ut pga. en jobb :)
  • Du tjener passive inntekter, mens du sover, spiser eller ferierer
  • Du får tid til å jobbe med det som virkelig teller…

Jeg kan skrive under på at dette er en flott måte å leve på. Jeg håper etterhvert at flere vil våkne opp og innse at det finnes en bedre måte. Jeg unner ingen å utsettes for det ovenforstående dag ut og dag inn… Med mindre det er et bevisst valg og de elsker det de gjør, selvfølgelig. Alle er forskjellige.

Lever du The Dot No Lifestyle? Kunne du tenke deg det? Har du det som skal til for å klare det? Eller har du levd for lenge i «The Matrix»?

Free… Your… Mind!

The Dot No Lifestyle er i hvert fall bedre enn klubben for desperate ungkarer: har-ikkje-fått dott no… :lol:

Legg igjen en kommentar