Tiden går så fort!

«Herregud så fort tiden går! Onsdag igjen, allerede? Snart helg jo!» Kjenner du deg igjen i dette, eller lignende utsagn?

Det gjør jeg.

Husker du da du var liten, og sommerferien føltes som en evighet? Jeg husker i hvert fall dette. Samtidig husker jeg hvor kjipt det var da jeg innså at jeg ikke lenger syntes sommerferien var like lang. «Hmf.. Det er jo bare 8 uker, jo. Det går jo egentlig ganske fort.»

Etterhvert som man vokser opp og blir eldre, vil tiden begynne å rase fortere og fortere forbi. Man blir mer bevisst på tid og sted. Man trer sakte men sikkert inn i «de voksnes» verden, og ser hvordan den funker. Alt er ikke lenger utenfor vår kontroll.

Jeg tror at når man innser hvor mange muligheter som finnes, alt som kan gjøres osv, så innser man brått hvor liten tid man faktisk har. Tiden man har her på planeten er faktisk ekstremt begrenset. Den er som et lite sandkorn å regne, i ørkenen av tid.

Og jo flere oppgaver man har, jo mer stresset blir man gjerne. Og jo mer stresset man er, jo fortere vil tiden gå.

Så hvordan kan man få tiden til å gå saktere?

Vel…

Svaret mitt er…

POLYFASISK SØVN!

Herrejesus så sakte tiden har begynt å gå etter at jeg innførte polyfasiske soverutiner! Jeg holder nærmest på å fly på veggen her! Når man plutselig utsettes for 30-40 flere våkentimer i uken, da skal jeg love deg at du ikke kommer til å føle at «tiden går så fort» noensinne igjen!

Har du enda ikke lest om mitt polyfasiske soveeksperiment, kan du lese mer her.

Så hvis du er en av de stressede menneskene som flyr rundt som hun fæle damen på Ikea-reklamene, prøv polyfasisk søvn! Du kommer garantert til å få bedre tid. ;)

Legg igjen en kommentar