Tips til forholdsregler ved valg av forbrukslån

Dette innlegget er sponset av forbrukslån.org og skrevet av Glabladet.

Å gå til anskaffelse av et forbrukslån kan for noen være løsningen til å komme seg ut av en vanskelig økonomisk situasjon. Men det kan også være begynnelsen på en enda verre økonomisk situasjon. I noen tilfeller kan et forbrukslån få motsatt effekt enn ønsket, og du vil oppleve å gå i underskudd ved hver lønning du får, samt å sitte med renter til langt oppover ørene. Så hvordan kan dette unngås?

  • Les deg opp på nett. På steder som forbrukslån.org sammenlignes institusjoner som tilbyr lån uten sikkerhet. Her kan du også lese mange gode og nyttige artikler om forbrukslån.
  • Ta dine forholdsregler. Ikke lån mer enn du realistisk sett skjønner at du er i stand til å betale tilbake med din nåværende økonomi.
  • Husk at forbrukslån har høyere rente enn et banklån. Dette trenger ikke være noe problem hvis du har en normal, stabil økonomi med litt penger til overs i måneden. Men det kan fort bli et problem hvis du blir arbeidsløs, får dyrere luksusvaner, din samboer mister jobben, uforutsette regninger dukker opp, etc.

Det er viktig å være klar over disse tingene, sånn at du vet hva du skal passe deg for.

Når det er sagt finnes det en rekke fordeler med lån uten sikkerhet:

  • Du får det raskt og effektivt. Du kan begynne å bruke det med en gang.
  • Det kan løse en kjedelig situasjon hvor du lider deg gjennom dagene vel vitende om at du ikke har alt du ønsker deg.

Men samtidig er det på sistnevnte punkt at mange går i fellen: Ikke gå amok med pengene du nettopp har fått på kontoen! Noen får nok et halv-psykopatisk blikk i øynene og føler at de eier verden, kun fordi de har fått noen ekstra nuller bak på kontoutskriften. 😈 Ikke la dette skje med deg. Bruk forbrukslånet fornuftig, og du vil se hvilken god løsning det kan være.

***

Ønsker du ditt produkt, tjeneste eller nettside omtalt på Glabladet? Ta kontakt her for mer info.

Legg igjen en kommentar