Tjen penger med Triaba.com – Online markedsundersøkelser

Innlegget er sponset av Triaba.com og skrevet av meg.

Det finnes mange måter å tjene penger på nettet, og her på Glabladet har jeg omtalt mange av dem allerede. En metode jeg ikke personlig har prøvd enda, er markedsundersøkelser. Triaba.com tilbyr dette og det ser ut til å være en enkel måte å tjene penger på, for hvem som helst over 15 år, bosatt i Norge. Så enkel faktisk, at jeg kanskje kommer til å prøve det litt selv på fritiden.

Så snart du blir medlem av Triaba-panelet kan du begynne å svare på markedsundersøkelser. Dette tjener du mellom 1 og 40 kroner på, avhengig av undersøkelsens lengde. Når du har tjent 50 kroner kan du begynne å overføre penger til PayPal, hvor du overfører videre til din vanlige bankkonto. Hvis du ikke ønsker å overføre pengene til PayPal, kan du også velge gavekort fra gavekorttorget.no eller donere pengene til veldedighet.

I researchen av denne omtalen leste jeg en del blogginnlegg om Triaba.com og det virker som at brukerne er godt fornøyd. Omtalene er genuine og fra vanlige mennesker med vanlige blogger. Det ser ut til å være en kjekk måte å tjene seg litt ekstra lommepenger på.

Triaba.com kjører også flere typer konkurranser. I Facebook-gruppen deres arrangeres det månedlig en konkurranse hvor det trekkes ut gavekort blant de som deltar. I august var førstepremien på 2.000 kroner, men det ble i tillegg trukket ut 12 deltagere som fikk et gavekort på 200 kroner. For å kvalifisere trenger du bare å være medlem av Facebook-gruppen, samt å ha svart på minst én undersøkelse den måneden konkurransen avholdes.

Som om ikke det var nok, har de også bloggkonkurranser: Skriv om Triaba på bloggen din og du kan vinne ett av åtte gavekort som blir delt ut hver måned, pålydende 300 kroner. Dette er veldig populært hos de svenske bloggskrivende medlemmene i Triaba.

Les mer om alle konkurransene her.

Mitt inntrykk av dette er altså godt, og de som driver virker som profesjonelle folk. Her har du altså en enkel måte å tjene penger på. I følge nettsidene deres tjener man vanligvis ca. 1 krone pr. minutt undersøkelsen varer. Jeg vil anbefale at du leser FAQ på nettstedet Triaba.com. Det kan være lurt å sette seg inn i hva markedsundersøkelser er før du melder deg inn.

 

Fakta om Triaba.com:

  • Norsk selskap med panel for markedsundersøkelser i 15 land
  • 40 000 medlemmer
  • En del av Cint Panel Exchange (CPX)
  • Åpner panel i Japan og Latvia i løpet av høsten 2011
  • Medlemmer velger hvor mange undersøkelser de ønsker å motta pr. mnd. under registrering (kan endres senere)
  • Gavekortene man kan vinne kommer fra Gavekorttorget.no og kan brukes hos opptil 60 forksjellige bedrifter som f.eks. Dressmann, Kappahl, Peppes, Intersport, G-Sport, m.fl.
  • Starter Sportspanelet.no i høst, hvor lag og foreninger vil få tilbud om å starte sitt eget panel for markedsundersøkelser. Medlemmene i disse panelene vil jobbe dugnad for sitt lag – og opptjeningen går uavkortet til laget/foreningen.

Legg igjen en kommentar