Tjene penger på blogging

Fra og med i dag har jeg bestemt meg for å gå enda mer seriøst inn for å tjene penger på bloggen min. Jeg har et mål om å tjene til livets opphold, og selv om jeg tjener bra, har jeg langt igjen til en vanlig månedslønn enda. Jeg har bestemt meg for å prøve å sette et eksempel for andre. Min fremgangsmåte for å tjene mer penger vil være å levere mer innhold av høy kvalitet, samtidig som jeg demonstrerer en potensiell ny inntektskilde for andre.

Jeg skal få enda flere til å innse sitt potensiale og gjøre noe meningsfullt ut av livet. Mitt mål er å opplyse folk om deres muligheter, samtidig som jeg selv kan fungere som en inspirasjon, ettersom jeg dokumenterer fremgangen min hele veien.

Selv om jeg sluttet i jobben for å blogge, tror jeg ikke blogging i seg selv er livsformålet til folk flest. Blogging er en flott måte å tjene penger på for de rette personene, men det er ikke for alle. Selvsagt kan alle starte en blogg – det er lettere enn noengang å komme seg opp og frem på internett. Men for å blogge med formål om å tjene penger, kreves det et langsiktig perspektiv og man må være dedikert og inspirert til å holde ut med det temaet man velger å blogge om, i lang tid.

For å virkelig tjene penger på blogging tror jeg man må være oppriktig interessert for noe annet enn bare pengene. Hvis du tror blogging er en måte å bli rik fort på, bør du snu med en gang. Hvis du derimot er lysten på å blogge fordi du har en seriøs interesse for det du skal skrive om, har du en mye bedre forutsetning for å lykkes i bloggeverden, og inntektene vil komme lettere deretter.

Er Adsense død?

En av de viktigste inntektsmulighetene jeg kommer til å fokusere på fremover er Google Adsense. Mange har rapportert om at Adsense ikke er like bra som før, og at man tjener mindre. Men min intuisjon sier at å mestre Adsense fremdeles er den beste måten å tjene penger på for de som er helt ny i gamet. Det er sikkert mange som kunne kommet med såkalte «beviser» på hvorfor Adsense ikke fungerer like bra lenger, men jeg velger å følge min intuisjon her for å se hva som skjer.

Hvordan tjene penger med Adsense

Så hvis jeg virkelig skal begynne å tjene store penger med Adsense, hvorfor ikke gjøre det samme som folk med årevis av erfaring innenfor feltet? Å komme i gang med Adsense er relativt lett for folk flest, det er bare å opprette en Google-konto og hente noen koder som man limer inn i websidens html-område. Men jeg ønsker å komme i gang med å tjene langt mer enn jeg tidligere har gjort, så jeg søkte opp en kar ved navn Joel Comm.

Hvis du aldri har hørt om Joel Comm før, så er han en amerikansk bestselgende forfatter av bøker som «The Adsense Code» og leder et realityprogram som heter «The Next Internet Millionaire«. Joel lanserte nylig sin 4. utgave av Google Adsense Secrets 4, en eBok som har blitt fullstendig renovert og oppdatert i henhold til 2008, med de seneste tips og triks for å utnytte Adsense-inntjeningen I DAG.

Den første utgaven av denne eBoken ble solgt for $77 og de to neste utgavene gikk for $97. Denne fjerde utgaven har blitt utvidet til hele 230 sider, og han tilbyr for tiden en promoutgave av boken for kun $9.95! Når jeg så det, var jeg solgt. Dette var akkurat hva jeg så etter for å virkelig finne ut hvordan Adsense fungerer, samt at det var et utrolig godt tilbud.

Jeg lastet ned boken i PDF-format og begynte å lese med det samme. Jeg er halvveis gjennom boken. Den er virkelig godt skrevet. Du trenger ikke være engelsk språkprofessor for å skjønne dette. Alt er enkelt forklart med en rekke illustrasjoner fra ekte websider som viser eksempler på gode Adsense-oppsett. Jeg har hatt mange aha-opplevelser og innsett små feil jeg har gjort med Adsense til nå. Litt ergelig å tenke på inntektene jeg har tapt de første 3 månedene som følge av at jeg ikke visste dette da jeg lanserte bloggen.

Så jeg skal definitivt prøve ut det Joel anbefaler i boken sin, og jeg skal rapportere om hvordan inntektene øker. Hvis du er interessert i å få en kopi av Joels bok til deg selv, kan du sjekke ut detaljene her:

Adsense Secrets 4 – What Google Never Told You About Making Money with Adsense

Legg igjen en kommentar