Abonner via RSS | epost

Lei meg :)

Sindre LåstadEtter å ha blogget i over 2 år, har jeg utviklet en god kompetanse innen mitt felt. Stadig flere lesere og kunder har kommet med henvendelser om jeg kan hjelpe dem med ting så variert som skriveoppdrag, installering av blogg, etablering av domene og webhotell, designoppdrag og mye mer. Det er min største glede å hjelpe andre mennesker, og etterhvert ble etterspørselen så stor at jeg innså at jeg burde få i stand et godt og oversiktlig system over “pakkene” og oppdragene mine.

På denne siden kan du se en oversikt over hva jeg kan tilby:

Begynner-pakken

Er du inspirert til å starte en proff blogg med eget domene, men vet ikke hvor du skal begynne engang? Nå kan du ha bloggen din oppe innen 24 timer. Alt du trenger å gjøre er å registrere domenet hos f.eks. HostGator eller One, så ordner jeg resten. Jeg tilbyr installering av WordPress, installering av ønskede plugins samt installering av ønsket theme, og kan være behjelpelig med alt du lurer på for å komme i gang.

Pris kr. 1000,-

Unikt blogginnhold

Har du en blogg du skulle blåst litt liv i? Jeg kan være behjelpelig med akkurat dette. Fortell meg hva bloggen handler om og hva slags tema(er) du ønsker jeg skal skrive om, hvor mange innlegg du vil ha, samt hvor lenge du ønsker samarbeidet skal vare. Jeg skriver gjerne om helt andre temaer enn du er vant til fra Glabladet, og innleggene vil være på minimum 300 ord (med mulighet for lengre innlegg). Tillegg i pris for eventuell markedsføring (på samme måte som jeg gjør med mine egne innlegg).

Pris kr. 350,- pr innlegg

Frilansoppdrag

Trenger du å få skrevet en spesiell artikkel? Jeg får mange henvendelser fra folk som ønsker å “leie meg” til å skrive en artikkel eller presseomtale av deres firma etc. Jo mer bakgrunnsinformasjon du kan gi, jo bedre resultat. Kontakt meg med detaljer og ønsket fremgangsmåte.

Pris kr. 550,- pr. time

Bannerdesign

Jeg har mange års erfaring med bruk av Photoshop og har laget alt fra bannere til CD-covre til bursdagskort og mye mer. Hvis du ønsker en egen reklamebanner for nettsiden din kan jeg hjelpe deg! Merk at jeg ikke tilbyr fancy flashbannere eller blinkende bannere i denne omgang.

Pris kr. 300,-

Twitterdesign

Umiddelbart etter at jeg laget et personlig Twitterdesign for min egen Twitterside, ble jeg spurt om jeg kunne lage for andre også. Et Twitterdesign bidrar til å personalisere profilen din på Twitter, og kan la nye følgere automatisk danne seg et bilde av hva du driver med og hva du kan tilby. Hvis du vil ha meg til å lage et design til deg, tar jeg gjerne jobben. Husk å vær så spesifikk som mulig når det gjelder form, farge og evt. tekst.

Pris kr. 650,-

Hvis du vil benytte deg av denne muligheten eller har andre oppgaver som trengs å gjøres, kan du kontakte meg ved å klikke her, og jeg vil komme tilbake til deg så fort som mulig.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2011 | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer med bannere

Tekstlinksponsorer