Ukens produkt på Glabladet Shopping (uke 33)

I den nylig lanserte Shopping-avdelingen ligger det nå et nytt «ukens produkt» klart. Dette er noe som vil passe utmerket for alle webmastere, bloggere og internettentreprenører som ønsker å tjene penger på siden sin. Jeg har snakket om den ved et par tidligere anledninger her på Glabladet, og svært mange har slått til på dette utrolige tilbudet. Men hvis du enda ikke har sikret deg et eksemplar, er det altså ikke for sent!

Det jeg snakker om er eboken Adsense Secrets 4 av Joel Comm. Dette er 4. utgaven av boken som har hjulpet tusenvis av Adsensebrukere verden rundt til å tjene mest mulig med Adsense. Boken kostet opprinnelig $ 97, men Joel Comm «gir den nærmest» bort for kun $ 9.95! Dette tilsvarer rundt 50 norske kroner!

Hva denne boken vil gjøre for deg

Denne eboken vil gjøre for deg det den har gjort for meg:

  • Hjelpe deg å tjene mer enn du noengang har gjort med Adsense
  • Vise deg hvilket oppsett som vil passe best for deg
  • Hvilken lenkefarge som vil gi deg mest klikk
  • Lære deg alle hemmelighetene som Google aldri fortalte deg
  • Hva som funker best av tekstreklame og bildereklame
  • Og mye, mye mer…

Inntil jeg tok i bruk disse metodene tilbake i april, hadde jeg aldri tjent mer enn $ 112 på Adsense. Måneden etter, mai, tjente jeg nesten 3 ganger så mye. Og selv i sommerferien fortsatte de gode resultatene å strømme inn hver dag!

Dette vil jeg du skal gjøre

Følg denne linken og hør Joels lille introduksjon. Deretter kan du lese gjennom salgsbrevet hans, eventuelt skumme gjennom (det er ganske mye å ta inn), og sørg for å få med deg noen av de fantastiske resultatene kundene snakker om i den gule sidekolonnen til høyre!

Når du skal bestille får du 2 alternativer å velge mellom. Du kan velge å kjøpe og laste ned Adsense Secrets 4 samt bli abonnent på Joels nyhetsbrev, som vil koste litt ekstra. Eller du kan velge å bare laste ned eboken for den nette sum av $ 9.95!

Når du har valgt et av de to alternativene, blir du tatt til et enkelt bestillingsskjema, hvor du fyller ut navn og adresse, betaler øyeblikkelig med kort, og voila – så vil du motta en mail med link til å laste ned eboken, og begynne å lese den umiddelbart.

Jo fortere du begynner å innføre disse grunnleggende teknikkene for å tjene mest mulig med Adsense, jo mindre penger vil du fortsette å tape hver dag. Begynn å sett opp dine annonser på den mest mulig innbringende måten allerede før dagen er omme!

Klikk her for å lese mer!

Legg igjen en kommentar