Unødvendige kommentarer

Glabladet ser helst at leserkommentarene holder seg på et saklig nivå. Dette for å opprettholde lesergleden for mine besøkende, også når de leser kommentarene. Som regel pleier ikke dette være noe problem. Men den siste tiden har det tikket inn noen kommentarer på artiklene til Glabladet, som har vært så utrolig meningsløse og unødvendige, at jeg har slettet dem. Det er foreløpig snakk om 3-4 stk.

Ingen trenger å bekymre seg for at jeg kommer til å slette deres kommentarer med mindre de er helt unødvendige. Det er greit med noen sånne små kommentarer som ikke sier mer enn «bra innlegg» (selv om en mer fyldigere uttalelse alltid settes pris på). Mens det derimot ikke er greit med kommentarer som:

  1. Gjentar det andre tydelig har poengtert flere ganger
  2. Prøver å lage et poeng av noe som har null relevans for artikkelens hovedtema
  3. Åpenbart bare er skrevet for å gi en link tilbake til personens egen side/produkter
  4. Folk som slenger med leppen, og bidrar til å dra ned stemningen på Glabladet til et lavere nivå. Spiller ingen rolle om det er meg eller andre kommentatorer man er frekk mot

Overfladiske holdninger kan du reise til Dagbladet eller VG med (jeg lover deg, du vil finne likesinnede.) Retningslinjene ovenfor er kun snakk om normal folkeskikk og høflighet. Stort sett vil jeg tillate det meste, men hvis din kommentar bryter en av disse 4 punktene, spesielt hvis det skjer ved gjentatte anledninger, vil kommentarene bli slettet.

Dette er et sted for personlig utvikling, ikke personlig utskjelling.

Smil til verden, og se hva som skjer! :) ;)

Legg igjen en kommentar