Vil du lære mer om aksjer og trading?

Innlegget er levert i samarbeid med Elevate.

I så fall, sett av onsdag kveld kl. 21 til et gratis webinar med Marcus De Maria om hvordan tjene penger regelmessig og stabilt på trading og aksjer.

Registrer deg her.

I slutten av webinaret vil du få et spesialtilbud på endagsseminaret «Elevate Your Trading And Investing» som han skal holde i Bergen, Oslo og Stockholm i løpet av februar.

Marcus De Maria kan du lese mer om her, og en videosnutt som lar deg finne ut om dette er noe for deg, kan du se her.

Dette er hva Ina Marie, som kontaktet meg på vegne av Elevate, hadde å si om webinaret:

Til ALLE som er interessert i å få MEST mulig ut av pengene sine, SE HER!!
Jeg var på et webinar med en av Englands beste mentorer innen aksjer og investeringer for en liten stund siden, dette ga et så stort inntrykk på meg at jeg bestemte meg for å dele dette videre med dere her.

Webinaret varte i bare 60 minutter og på den lille timen lærte jeg om en genial strategi som kan brukes på alle aksjemarkeder for å få 30-80% avkasting på pengene mine etter bare få mnd på aksjemarkedet, jeg er nybegynner og visste såvidt hva aksjer og aksjemarked var før jeg startet.

Nå har jeg fått vite at det samme live-webinaret som jeg var på, også skal være på onsdag 5.februar, jeg anbefaler virkelig ALLE å melde seg på, uanvhengig om man er nybegynner eller mer erfaren, du kommer til å få en åpenbaring. Webinaret er helt GRATIS og Marcus De Maria tar vanligvis mellom 2000-5000kr for slike kurs.
Legger med en link til påmelding, inviter så mange som mulig, men meld dere på raskt for det er begrenset antall plasser!!

Registrer deg her.

Håper dere får like mye av webinaret som jeg!

Mvh Ina Marie Hadland

***

Ønsker du å få en omtale på Glabladet? Ta kontakt her for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar