Vinnerlykke

Woohoo, jeg vant på tipping i helgen. Min far kom med en kupong med noe fotballag og noe greier på, og spurte hvem jeg trodde kom til å vinne. Jeg kunne knapt nok brydd meg mindre fordi jeg overhodet ikke følger med på fotball (eller bryr meg om pengespill). Men jeg kjente jo igjen noen av navnene selvfølgelig, og satset stort sett på at de lagene jeg kjente navnet på vant.

Det var klokt av meg.

10 rette fikk jeg, på mitt første fotballtippingsforsøk noensinne. 10 rette er det minste man kan ha av riktige for å få utbetaling. 12 er det meste.

Jeg leverte inn, betalte 64 kroner og fikk tilbake 140, altså mer enn jeg la ut. Og mer enn min far vant. :twisted: Hehehe!

Vi hadde begge 10 rette, men jeg fikk av en eller annen merkelig grunn 4×10 (pga. måten jeg spilte på) mens min far bare fikk 2×10 rette. Utbetalingen var 35 kroner, men tilsammen ble det altså 140 på meg. Yess! :)

Jeg pleier å tenke at jeg er mer opptatt av å tjene penger enn å prøve å vinne dem. Kanskje jeg skal begynne å prøve å vinne dem likevel? :P

Neh, vet hva som kommer til å skje da. Kommer til å bli helt besatt, og taper mye mer enn jeg vinner. Med mindre jeg skulle være eksepsjonelt heldig, selvfølgelig.

Hmmm… :? … ;)

Hva er din erfaring med pengespill? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar