Woohoo, en oppdatering! ;)

Hei igjen, folkens! Ettersom jeg har fått uventet mange mailer i innboksen min som lurer på alt fra om jeg er dau, til om jeg rett og slett bare har gitt meg, føler jeg at jeg skylder en forklaring til de faste leserne jeg hyggelig nok ser ut til å ha – ettersom det nå er en hel uke siden forrige innlegg.

Okey. Tingen er at jeg var bortreist i hele helgen. Dvs. fra torsdag til mandag. Så at det ble noen dager uten et nytt innlegg var jeg liksom forberedt på. Men da jeg kom hjem og var klar for å servere nye sprell, oppsto det en slags sperre. Jeg har en del ferdigskrevne artikler liggende på PC’en, men jeg følte ikke at noen av disse passet å publisere akkurat nå.

Jeg har blitt ekstremt selektiv av meg. Jeg ønsker å servere dere det aller beste jeg er i stand til, og følte ikke at noen av de artiklene jeg hadde liggende, samt noe av det nye materialet jeg prøvde å begynne på, nådde helt opp. Derfor tok dette uventet mange dager, fordi jeg ikke ville publisere et halvbra innlegg som jeg egentlig ikke ville ha følt meg fornøyd med.

En hel uke uten en ny artikkel syns jeg personlig er for dårlig. Men ser vi på statistikken over antall postede artikler hver måned, er den som følger:

Og ut fra at jeg ligger på et gjennomsnitt på ca. 20 artikler i måneden, er jo ikke dette så aller verst. Jeg har skrevet flere steder at jeg aldri skriver mindre enn 3 artikler i snitt i uken, noe som ville tilsvart 12 artikler på en måned. Heretter skal jeg si at jeg aldri skriver mindre enn 12 i måneden, og som oftest holder meg til ca. 20 i snitt. Dermed kan det bedre «tillates» at lignende pauser skulle forekomme igjen. Det kommer uansett ikke til å skje ofte, men når det er snakk om ferier og frakobling fra «jobb», kan det fort bli vanskelig å komme seg inn i arbeidet igjen, spesielt når man har nye og høyere mål for artiklene.

Så, jeg takker for tålmodigheten, og håper ikke dere hadde gitt meg opp! Jeg mener tross alt alvor med denne bloggen, og det skal jeg fortsette å bevise i tiden fremover. Neste innlegg finner sted allerede i morgen, så følg med. ;)

Legg igjen en kommentar