Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Disclaimer / Ansvarsfraskrivelse

Bloggen
Tips og råd fra www.Glabladet.no følges på eget ansvar. Denne nettsiden er først og fremst ment som underholdning. Synspunkene som fremlegges er personlige og bør ikke alltid følges som profesjonelle råd.

Nyhetsbrev
Denne siden tillater besøkende å registrere seg på et gratis nyhetsbrev ved å oppgi en epostadresse. Epostadressen du oppgir brukes kun til å sende deg det gratis nyhetsbrevet, og du kan avslutte abonnentet ved å klikke på en link i enhver utgave av nyhetsbrevet.

Utgående lenker
Denne siden inneholder lenker til andre sider. Denne siden og dens eier er ikke ansvarlig for håndteringen av personvern samt innhold på andre sider.

Affiliatelenker
I relevante tilfeller kan utgående lenker være affiliatelenker. Skulle du kjøpe noe på en tredjeparts side etter å ha klikket deg inn via en slik link, vil Glabladet trolig motta en provisjon.

Annonsører
Denne nettsiden tilbyr tredjeparter å annonsere i form av bannere, tekstlinker og betalte omtaler. Hva annonsører reklamerer for, samt innholdet på disse utgående lenkene, er utenfor Glabladets kontroll.

Betalte innlegg
Glabladet tilbyr annonsører diverse former for sponsede omtaler. Det vil alltid fremkomme tydelig i teksten når det er snakk om en sponset omtale, enten den er skrevet av annonsøren selv, eller Glabladet.

Tjenester
Glabladet tilbyr diverse tjenester i form av annonser og kreativt arbeid. Betaling for planlagte og/eller utførte tjenester samt planlagt eller brukt annonsetid kan ikke refunderes. Dette gjelder også hvis forholdet avsluttes grunnet faktorer utenfor Glabladets kontroll.

Bilder
Bilder på www.Glabladet.no kommer fra varierte kilder, internt og eksternt. Skulle du mene at et bilde er brukt uten tillatelse, vennligst send en mail med dokumentasjon for dette.

Kommentarer
Det er mulig å kommentere innlegg på Glabladet ved å skrive en bloggpost hvor du linker til gjeldende innlegg. Dette kalles pinging/trackback og medfører at et utdrag av din bloggpost vil vises under innlegget.

Sletting
Du kan ikke kreve noe slettet fra Glabladet, enten det er snakk om et innlegg, en kommentar, en annonse, et produkt eller tjeneste, eller deler av dette.

Donasjoner
Denne nettsiden aksepterer donasjoner. Donasjoner kan innbetales via PayPal (eller via bankoverføring ved å ta kontakt på mail.)

Forbehold
Det tas forbehold om trykkfeil, skrivefeil og faktafeil. Ting som er skrevet i eldre innlegg kan være «utgått på dato» innen du leser det.

***

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om ansvarsfraskrivelsen, vennligst ta kontakt her.

_________________________________________________________________

 

Gratis nyhetsbrev for bloggere

Hvis du vil begynne å blogge deg til penger på nettet, vil du trenge følgende: Et domene, et webhotell og et design. Det er ikke så dyrt, og belønningen kan være stor! Det viktigste er at du kommer i gang og gjør noe så snart som mulig.

Jeg har klargjort prosessen for deg, sånn at du kan være klar med din egen blogg om bare 15 minutter hvis du melder deg på bloggekurset nedenfor.

 

Gratis bloggekurs:

 

Navn:
Epost:

 

Jeg meldte meg på Gladbladets bloggkurs uten noen videre erfaring med å lage hjemmeside. Jeg opplevde kurset som veldig nyttig og enkelt å følge. Jeg benyttet meg av Sindres anbefalte programmer og har ikke blitt skuffet. Underveis fikk jeg god hjelp hvis jeg stod fast, men som regel var det så godt forklart at det ikke ble noe problem. Nå er hjemmesiden min på plass og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Et kjempebra bloggkurs, terningkast 6.

– Sally Kvangarsnes

Jeg hater spam like mye som deg. Din epostadresse vil aldri, under noen omstendighet, gis bort til noen tredjepart. Registreringen på dette kurset er helt gratis og uforpliktende, og du kan når som helst melde deg ut ved å trykke på en link i mailene du får.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |