Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

HURTIGSTARTSBLOGGING

Hurtigstartsblogging – Gjort-for-deg!
Akselerér din suksess!

Endelig en kjapp og billig løsning!

Kjære blogg-venn,

Det har vært min fornøyelse å hjelpe hundrevis av mennesker med å skape sine egne blogger og begynne å tjene penger på nettet. Nesten hver dag hører jeg fra folk som har fått livet sitt snudd rundt takket være mitt bloggekurs eller noe de har lest her på Glabladet.

Nesten like ofte hører jeg fra folk med tekniske vanskeligheter som har veldig lyst til å komme i gang, men som gruer seg til alt det tekniske arbeidet det innebærer å opprette en blogg, og som bare skulle ønske noen kunne ha gjort alt for dem. Typiske tilbakemeldinger kan røft oppsummeres som dette:

Sindre, tid er penger, jeg har ikke tid til å lære om alt det tekniske greiene for å starte en blogg, men jeg liker å skrive og kan skrive godt! Er det mulig at du kan opprette en blogg for meg?

Jeg har stor forståelse for at de som sitter inne med kunnskap om et spesielt emne, nisje eller lidenskap, og som bare klør etter å dele sin kunnskap med oss, finner det frustrerende å støte på så mange tekniske fartsdumper i sin vei mot bloggsuksess. Jeg brukte selv flere måneder på å sette meg inn i disse tingene i starten – jeg kunne absolutt ingenting om teknologien bak blogging.

Derfor har jeg velvillig kunnet tilby min hjelp til de fleste som har etterspurt den, men jeg har aldri hatt eksakt system å gå etter, en pakkeløsning å tilby – før nå. Etter nøye overveiing har jeg bestemt meg for å tilby en løsning som fratar deg alle tekniske bekymringer…

Eliminér de tekniske fartsdumpene – bruk Glabladets «Gjort-for-deg»-bloggeløsning

Få opp bloggen din på et minimum av tid og begynn å blogge umiddelbart med min hurtigstarts-«Gjort-for-deg»-bloggeløsning!

Nedenfor ser du listen over pakkene jeg tilbyr: Starter, Standard og Proff.

Alternativene skulle være ganske klare, men hvis du lurer på noe, er det bare å kontakte meg.

PS. Domenenavn og hosting må du i utgangspunktet skaffe selv. Som du vet, er min anbefaling HostGator. Hvis du likevel ønsker at noen skal gjøre det for deg, kan jeg gjøre det mot et lite tilleggsgebyr. Bare nevn det når du bestiller.

Starter
Fra kr. 800,- eks. mva.

Standard
Fra kr. 1.600,- eks. mva.

Proff
Fra kr. 3.200,- eks. mva.

Bestill nå!

Bestill nå!

Bestill nå!

Wordpress-blogg installert

Thesis-theme (verdi $87) installert og konfigurert

Valgfritt gratis theme(s) installert

Kontaktside med kontaktskjema

Søkemotoroptimalisering

Tekstbasert logo som matcher themet

RSS-feed lagt til

Anti-spam-klart

Forklaring av hva som er gjort

Innføring i WordPress

"Pengifisering" (annonser, etc.) lagt til

Sosiale bokmerker

"Hva Sindre ville gjort nå"-rapport

1 måneds support

Spesifikasjoner:

Jeg installerer bloggen på serveren din.

Du velger selv om du vil benytte deg av et gratis eksemplar av Thesis (verdi $87) eller om du vil bruke et annet theme. Jeg installerer og konfigurerer det.

Jeg installerer ditt eget kontaktskjema og klargjør det for å la lesere og kunder kontakte deg.

Jeg installerer diverse plugins og gjør klart for at du kan begynne å dra så mye trafikk som mulig fra søkemotorene på null tid.

Jeg vil til og med lage en egen, tekstbasert logo som matcher themet ditt, noe lesere/kunder vil legge merke til og forbinde med akkurat deg.

Jeg ordner med RSS så lesere og kunder kan abonnere på oppdateringene dine.

Jeg installerer antispam-software som forhindrer spammere i å herje fritt på bloggen din.

Jeg forklarer hva som blir gjort underveis, så du kan begynne å "leke deg" med en gang.

Send meg dine Google Adsense-koder, affiliatelenker og annonsebannere, så jeg kan legge dem til bloggen og gjøre den klar for å tjene penger.

Jeg legger til sosiale bokmerker-knapper nederst i alle postene, som her på www.Glabladet.no.

Jeg har også skrevet en kort rapport om hva jeg ville gjort nå hvis jeg var deg og akkurat hadde startet min første blogg.

1 måneds support er inkludert for de som velger Proff-pakken. Den inkluderer oppdateringer og hjelp/support via mail.

Referanser

«…Terningkast 7!»

Sindre leverer som forventet, pluss mye mer! Curves Sandvika var i en liten krise og måtte plutselig opprette ny nettside. Vi er så takknemlig for at vi fikk kontakt med Sindre fra Glabladet. Vi hadde ideene, Sindre hadde verktøyet og øye for det profesjonelle uttrykket. Han overrasket stadig med å gjentatte ganger levere slik at det ble bedre enn vi hadde forespeilt oss produktet. Resultatet ble flott og i tillegg har vi fått god veiledning i ettertid. Sindre er proaktiv, initiativrik og til å stole på! Terningkast 7!

– Maria Hangaas Mihle

«…Sindre vet hva han driver med!»

Tusen takk for superbra support med min nye blogg. Hvis noen vurderer å opprette egen blogg…kan jeg på det sterkeste anbefale Sindre og Glabladets mange tips. Han vet hva han driver med og har erfaring og interessen som vil komme deg til gode i webjungelen. Hilsen fornøyd kunde :)

– Tonje Gry Carlsson

«…Sindre leverer varen og vel så det!»

Da jeg bestemte meg for å starte min egen blogg var jeg full av entusiasme og frustrasjon på samme tid. Jeg følte meg nemlig helt i løse lufta i forhold til alle tekniske sider ved en blogg. Etter litt googling kom jeg over Glabladet og Sindre Låstad.

Ganske raskt skjønte jeg at Sindre var mannen som kunne gi meg den hjelpen jeg trengte. Sindre framsto som så seriøs at jeg valgte å engasjere han på et hurtigstarts-prosjekt for min blogg. Jeg betalte noen kroner for dette og var ganske spent på om jeg virkelig ville få valuta. Jeg har bare én ting å si: Sindre leverer varen og vel så det!

Han har tatt tak i tingene med en entusiasme, friskhet og faglig kunnskap som overgikk hva jeg forventet. Det ble et raskt og hyggelig samarbeid som resulterte i en blogg jeg selv er meget godt fornøyd med. Sindre har vært raus med både kreative og tekniske innspill og har tatt oss stødig over alle fartshumper vi møtte på underveis. De kronene jeg betalte blir småpenger i forhold til tidsbruk og frustrasjon ved å finne ut av tingene selv. Om du ikke er en guru på alle blogg-tekniske finurligheter selv, så vil jeg absolutt anbefale et samarbeid med Sindre. Lykke til med blogg :)

– Morten Kristoffersen

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |