Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Facebook

Skrevet av Sindre | 15. desember, 2008

For noen måneder siden registrerte jeg meg på Facebook. Den eneste grunnen til det var for å markedsføre Glabladet. Men jeg ble fort overveldet med gjensyn av mange gamle klassekamerater og tidligere venner og bekjente. Det tok ikke lange tiden før jeg glemte alle mine forretningsmotiv for å registrere meg på Facebook, og brukte det heller til å sosialisere med folk jeg ikke hadde sett på lenge.

Jeg kommer til å bruke Facebook mer aktivt fremover, så hvis du har en Facebook-konto og vil legge meg til som venn, finner du min Facebook-profil her: Sindre Låstad. Jeg legger gladelig til alle som måtte spørre.

(Oppdatering 2010: Bli også fan av Glabladet på Facebook!) :)

Online sosialisering kan fort bli en avhengighet og stjele mer tid enn man ønsker. Men jeg har en mer positiv mening rundt det. Jeg har tidligere vært aktiv og sosial på diverse nettsamfunn, og har erfart at et aktivt online sosialliv ofte forbedrer offline-sosiallivet også. Jeg har stiftet en rekke nye og interessante bekjentskaper via internett, og møtt mange jeg ellers aldri ville møtt. Kanskje du vil møte meg midt i en live chat på Facebook i blant også. :)

Etterhvert vil jeg også bli mer aktiv på Twitter, og koble alt sammen opp mot bloggen. Min Twitterkonto finner du her: Sindre Låstad.

Så mulighetene til å få tak i meg skulle etterhvert bli mange.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på mandag 15. desember 2008 klokken 16:04 i kategoriene: Blogging, Teknologi,

LESERNE MENER:
10 kommentarer så langt

15.12.08

Ja, Facebook er en utrolig effektiv måte å holde kontakten med gamle bekjente, og få nye bekjentskaper på.
Anbefaler å lese min artikkel «Internett sett fra et annet perspektiv».

Det er nemlig en grunn til at internett er funnet opp.

Les her: http://dinevibber.blogspot.com/2008/12/internett-er-vr-tids-mest-geniale.html

2. Annett
16.12.08

Heisann. Jeg bare lurte på en ting, hvordan kan jeg få reklame på bloggen min? :)

Håper du tar deg tid til å svare meg, helst på bloggen eller på mail, det hadde vært veldig snilt :D

3. Michal
16.12.08

Slettet min Fjesbok konto idag. Vet ikke hvorfor, men har aldri likt det. Bruker heller MSN til å kommunisere med venner og bekjente..

4. Morten
16.12.08

Slettes ingen dum ide Sindre. See you there.

5. Stine
16.12.08

Åhei, jeg er en synser på Glabladet!

Er også på Facebook – for å holde kontakten med pode #1, som har forlatt heimen for en periode. Plutselig var det mange bloggervenner som «fant» meg, men det er dårlig med andre gamle bekjente. Kanskje er de for gamle ;-)

18.12.08

Jeg lå deg vel til som venn for noen måneder siden? Uker? Jeg er dårlig med sånt, men poenget er vel at vi allerede er venner der :) Facebook er genialt, hvis du bruker det på rett måte. ^^

19.12.08

Facebook har vært genialt for meg i alle fall. Mange gamle kontakter som jeg har fått tatt opp igjen…..alt fra barneskole og opp gjennom arbeidsliv etc.

Et av de få nyttige møtestedene!

8. Sindre
19.12.08

@ Jannekake: Det stemmer, du la meg til for en god stund siden ja. :)

@ MillionEuroMan: Enig, Facebook er suverent!

9. Erik
19.12.08

Det er vel kanskje smak og behag, men jeg liker egentlig ikke facebook. F.eks. venne-ratingsystemer og dannelse av grupper med ensidig gruppetenking. Hensynsløse bilder som legges ut som ikke har noe på nettet å gjøre osv. Forestill dere neste generasjons kjendiser, politikere, offentlige personer osv. Facebook vil sitte med bakgrunnshistorier, bilder, og alt mulig av disse personene som det ikke er sikkert at personen selv har lagt ut osv.

Facebook er egentlig ganske flott for siden gjør det enkelt å sosialisere, kommunisere og planlegge arrangementer, fester osv. Men dette er jo først og fremst fordi det er universielt ettersom «alle» har facebook slik «alle» har mobiltelefon.

Nå føler jeg at facebook er ganske upersonlig. Opprinnelig var jo facebook et verktøy for at noen studenter skulle kunne holde kontakt etter endt studie. Eneste problemet er at alle mine gamle klassekamerater og gamle bekjente jeg har interresse av å ha kontakt med fortsatt har jeg kontakt med på andre måter. De ligger bare å lurker i «vennelisten» min. Og venneliste… en liste med vennene dine på. Det er sånn vi «hadde» da vi var 10 år :D

10. kredd
05.01.09

Kan ikke noe for det, men jeg har ikke lyst til å ha kontakt med alle gamle kjente. Det er litt pussig at folk du egentlig ikke hadde så god kontakt med kontakter deg. Men flott at dere har nytte av det.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere