Hvordan invitere alle dine Facebook-venner samtidig

Det har vært skrevet mye om en kode man kan bruke for å invitere alle sine Facebook-venner samtidig til en side, gruppe eller event. Facebook tillater deg ikke å velge alle vennene på en enkel måte, så vanligvis må man huke av for hver enkelt. Dette kan jo være like greit i enkelte tilfeller, men i andre tilfeller vil man kanskje invitere alle. Og for at du skal slippe å bruke for mye tid på det, har jeg en enklere løsning til deg. :)

Problemet med den opprinnelige koden er at mange opplever at den ikke funker lenger. Derfor tenkte jeg å skrive om koden som fungerer i skrivende øyeblikk, men med forbehold om at også denne fremgangsmåten kan slutte å fungere i fremtiden.

I dette eksempelet skal vi invitere folk til en side.

  1. Logg inn på Facebook
  2. Gå inn på siden din
  3. Klikk på «Foreslå for venner» slik at boksen med dine venner kommer opp
  4. Lim inn følgende kode i adresselinjen på nettleseren din: javascript:fs.select_all();
  5. Trykk «Enter»

Da skal alle venner være valgt, og du kan klikke på «Send invitasjoner». (Det kan ta litt tid å sende invitasjonene hvis du har mange venner.)

Fremgangsmåten er den samme dersom du skal invitere venner til et arrangement: Gå inn på gjeldende arrangement og klikk på «+ Velg gjester du vil invitere». Når boksen med dine venner dukker opp, limer du ganske enkelt samme kode i adressefeltet og trykker «Enter», oooog voila! :)

Legg igjen en kommentar