Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvordan la dette bli det beste året i ditt liv

Skrevet av Sindre | 04. januar, 2011

Når vi går inn i et nytt år er det mange som ser for seg en ny fremtid og setter seg nye mål. Her skal jeg dele noen tips du kan ta med deg inn i det nye året for å gjøre dette til det beste året i ditt liv.

Bare for å ha sagt det: Det spiller ingen rolle om du leser dette midt på sommeren. Jeg skriver dette innlegget så tidlig i januar fordi et årsskifte fungerer som en psykologisk skillevei hvor mange ser for seg en ny start.

Ikke sett mål, sett en visjon

Til tross for at mange tenker på et nytt år som en ny start, er det også mange som ikke forbinder et nytt år med en forandring. «Det er bare enda et år, det blir sikkert akkurat som det forrige». Glem den tankegangen nå!

Mange ser på fortiden og tenker: «Hva fikk jeg ut av det året/den opplevelsen?». Mange ser på nåtiden og tenker: «Hvor er jeg egentlig nå, hva gjør jeg nå, hva får jeg ut av dette?». Mange ser på fremtiden og tenker: «Hva i alle dager skal jeg gjøre, hva vil fremtiden gi meg?» I stedet for å fokusere på hva du fikk, får eller skal få, tenk på hva du kan gi! Tenk på dine tidligere utfordringer og suksesser og bruk dem som et springbrett til dette nye året.

Mange glemmer å feire sine små suksesser. Men tenk tilbake på fjoråret: Hva oppnådde du? Hva klarte du? Hva løste du? Feiret du det? …Jeg snakker ikke om å feire som om det var nyttårsaften hver gang du har fremgang, men det er utrolig viktig å ikke glemme det positive du har oppnådd! De utfordringene du møtte er også viktig å huske – kanskje det var nettopp noen av disse du løste? Eller kanskje du hadde en del vanskeligheter som du ikke klarte å løse. Vel, alt sammen er en del av din historie. Det er en del av det som har gjort deg til den du er i dag. Nå er spørsmålet: Hvem vil du være i år? Hva vil du bli husket for?

Hvis du ønsker å lage en ny historie for deg selv, og vil at dette skal bli det beste året i ditt liv må du våge å tenke stort om deg selv! Du må bli enda mer selvsikker og karismatisk. Du må være sterkere og mer produktiv. For å lage en ny historie om deg selv må du begynne å bruke et nytt språk om deg selv. Du må bruke andre ord for å beskrive hvem du er. Dette er en mulighet for deg til å trykke på Reset-knappen.

Tenk på hvem du vil være i år, hva du vil oppnå og hvordan du vil leve livet ditt. Jeg går inn i dette nye året med en stor visjon om alle tingene jeg skal gjøre. Det kommer til å bli mange lanseringer og businessen min kommer til å vokse merkbart. En dobling av fjorårets verdiskapning er bare det absolutte minimum av hva jeg skal oppnå! Jeg tror ærlig talt jeg kommer til å gjøre det bedre enn som så! Jeg er klar til å ta steget til det neste nivået. Livet handler om å vokse.

Ditt mentale bilde av hvordan livet ditt skal bli i år, er sannsynligvis hvordan det blir. Og hvis du ikke tenker stort, kommer du til å bli værende akkurat der du er. I begynnelsen av neste år kommer du til å tenke: «Akk, hvorfor måtte jeg gå gjennom enda et år med dette?!» Ikke gjør det mot deg selv! Sett heller en ny visjon som er større enn noensinne! Hvis ikke du selv utfordrer deg til dette, kommer ingen andre til å gjøre det for deg. Det er bare du som kan gjøre det! Du må ta personlig ansvar som aldri førhvis du vil ha det beste året i ditt liv.

Glem Lotto

Ikke gjør som saueflokken og belag deg på milliongevinst i Lotto for å kunne ta livet til et nytt nivå. Det kommer ikke til å skje. Når du ser tilbake på dette året og skal oppsummere det, se litt på forskjellen av å si: «Vel, jeg ble heldig fordi dette skjedde med meg», og å si: «JEG… skapte dette!»… Den siste føles litt bedre, ikke sant? Ikke bare føles den bedre, men det er også en langt mer troverdig og realistisk fremgangsmåte. Det vil gi deg enda mer selvsikkerhet og kompetanse som vil kunne ta deg til enda høyere nivåer!

Sett deg som mål å bli enda mer kreativ og skapende i år. Ikke hold noe tilbake. Tillat deg selv å faktisk ha et fantastisk år. Hvis du er en gründer som meg, betyr dette at du må lage nye produkter, tjenester, programmer og idéer som kommer til å skape mer verdi til markedet enn du noensinne har skapt før, og få folk til å si: «WOW! Hvor kom denne fyren fra??!?!?»

Hvis du har tenkt at «en dag skal jeg lansere dette», er tiden inne nå! Ikke vent lenger! Du må bli enda mer produktiv og effektiv og komme deg vekk fra sosiale medier-dragsuget. Slutt å kast bort tid på TV’en, videospill og lignende distraksjoner som ikke bidrar med noe av ekte verdi til livet ditt. Dytt til siden alle distraksjoner som har tillatt deg å bare flyte meningsløst gjennom livet til nå, sånn at du kan bli produktiv og faktisk mestre noe! Hvis du ønsker å se tilbake på dette året og se alle tingene du skapte og tenke «Tenk at jeg endelig fikk gjort alt dette», må du fokusere på skapelse og produktivitet i år!

Til slutt: Ikke glem å lev. Putt et smil i trynet og skill deg positivt ut fra de tilsynelatende hjernedøde zombiene som drifter meningsløst rundt på samme måten du kanskje gjorde i fjor. Dette er året for deg til å trykke på «Start»-knappen igjen, til å bli så engasjert og entusiastisk at du nærmest at du nærmest sprutstrutter av energi. Hvis ikke dette skal bli ditt beste år, hvorfor ikke? Når da?! Hva venter du på? Dette er sjansen til å komme tilbake i fullt live, til å bli så spent på dagene dine at du faktisk gleder deg til å stå opp, fordi du er den nye utgaven av deg selv. Du er din nye historie. Du er din nye visjon av deg selv og du lever den hver dag. Du er tilstedeværende, takknemlig og givende. Du fokuserer på kreativitet og produktivitet.

På slutten av dette året skal du si: «Damn… Dette var et fantastisk år!» :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 04. januar 2011 klokken 14:48 i kategoriene: Bevissthet, Business, Inspirasjon, Jobb & Karriere, Penger, Selvutvikling, Suksess,

LESERNE MENER:
14 kommentarer så langt

1. Vendis
04.01.11

Hadde faktisk et supert år i 2010

Mye skjedde, som på sett og vis kunne ha vært/blitt bedre (spesielt om jeg vant i lotto, men da må man kanskje levere inn den kupongen?). Men når det ikke vart som det sku, så er det like greit det ble som det ble.
Er uansett fin og klar for 2011

04.01.11

2010 Var hittil mitt beste år men, jeg vet at 2011 kommer til å bli enda bedre.

Et motiverende innlegg Sindre, takk!

04.01.11

Likte godt overskriften din «Ikke sett mål, sett en visjon» Det er «slik ungdomane lika» Ihvertfall eg :-)

4. Vorin Veum
04.01.11

Fikk din gla’post
Sprutstrutte ordet hang jeg meg opp i. Skal være forsiktig med å sprutstrutte for meget. Damene blir tykke av slikt.
(klarte ikke dy meg for den)

Takker for en god latter :)
Og bra artikkel.

Godt nyttår

04.01.11

2010 var året jeg begynte online og jeg føler jeg har fått gjort ganske mye på et lite år. Jeg skrev nettopp et innlegg som summerer opp en del av hva jeg har fått gjort online 2010.

Som deg Sindre, så har jeg store planer for 2011 og jeg anser 2010 som kun en god begynnelse på min online «karriere» (liker ikke det ordet egentlig:).

Flytter til Australia på lørdag, så har litt pakking etc. å gjøre. Satser på at sol og sommer gir meg enda mer energi til å øke min innsats online i det kommende året.

Skal bli mer aktiv på Altiblogg og få i gang et skikkelig affiliate program for eksem-boken min slik at andre kan begynne å tjene penger på min suksess også:)

[...] Måne-og solformørkelser er der for å hjelpe deg modne og vokse, og er på din side. Ved en solformørkelse er det rett og slett en ideel tid å skape og utøve din visjon. Fugl Fønix er det som faller meg i tankene. [...]

06.01.11

Takk for et inspirerende innlegg! Jeg er også klar for å ta av i 2011. ;)

07.01.11

Hei sindre, takk for enda et innspirerende innlegg! Dette året blir mitt år for å si det sånn, det har jeg visst lenge. Jeg starter snart med å opprette ei nettside, og har store planer for dette året når det gjelder den. Blir spennende, og takk for all innspirasjon. Du og Glabladet har vært en stor innspirasjonskilde.

9. picxx
08.01.11

Jeg tror 2011 blir et drittår.. ;)

10. Sindre
08.01.11

For en innstilling, Picxx! Fantastisk! :D Jeg håper du får rett, sånn at du også kan få oppleve den fantastiske kraften i at man får akkurat det man tenker på!! ;)

11. Mats
10.01.11

Hei Sindre! Syntes dette var en god bloggpost. Har du forresten fulgt med på Brendon Burchard? Han sendte ut en video om dette med visjon litt tidligere. Hans er Did I Live? Did I Love? Did I matter? :) Stor visjon.

2011 blir et knall år! :)

01.02.11

[...] Eg las ein bra artikkel i går på Glabladet. Eg veit ikkje kor mange av dykk som les denne bloggen, men den kan vere interessant for dei av oss som bloggar og vil ha litt tips og råd. Han tilbyr mellom anna eit gratis bloggekurs som eg har teke, og det var veldig bra! I alle fall, Sindre som skriv bloggen skriv også ein del… skal vi kalle det sjølvhjelpsråd? Og sånn at det er sagt, eg er ein av dei mange som får litt allergisk utslett av sjølvhjelpslitteratur og liknande, men Glabladet klarar å gjere det etande, sjølv for ein kritisk vestlending. Denne artikkelen var faktisk rett så inspirerande. Gav meg lyst til å gripe dagen og sånn. Kanskje nokre andre også vil finne den gjevande? [...]

13. Kim J.
02.02.11

Fyrst av alt må det nemnast at slik nyekte norsk som frøken barmen brukar å skrive, det er eit sjeldant syn. Bokmål endar ofte opp med å være alt for klisje-aktig, om du skjønar kva eg meiner… Om ein verkeleg vil seie noko, utan å verke for påtrengande. lyt ein seie det på godt norsk… ;:)

Eg tenkjer det er bra å vera ein kritisk vestlending for å kutte ned på alt vaset som ligg flytande rundt, og det finnes jo sjølvsagt slike som finn inspirasjonen i alt og ingenting.., enten det gjevande eller det som grip dagen din på nytt, eller kanskje endå ein gong til… du berre veit aldri:=)

14. Bingo
28.02.11

Haha, Picxx er like humørsyk som vanlig ser jeg :)

Kjempeflott innlegg, Sindre!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere