Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Vil vi noengang se Sindre som ansatt igjen?

Skrevet av Sindre | 09. november, 2010

Da er det tid for å besvare nok et leserspørsmål. Marius Hagerup Bergmo spør:

Du forlot en deltidsjobb på Kiwi for å begynne med blogging, og bli selvstendig. Ser du noen gang for deg å jobbe som ansatt igjen?

Nei.

Still meg et spørsmål du også.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på tirsdag 09. november 2010 klokken 8:41 i kategoriene: Bevissthet, Blogging, Business, Generelt, Gode nyheter, Helse, Humor, Inspirasjon, Internettmarkedsføring, Jobb & Karriere, Penger, Selvutvikling, Suksess, Teknologi, Verden & Samfunn,

LESERNE MENER:
15 kommentarer så langt

09.11.10

Haha, nice! :)

09.11.10

Utdyp! Her eller i artikkelen!

3. Sindre
09.11.10

@Aksjebloggen: Ikke sant? ;)

09.11.10

@Christer: Nå har han jo strengt tatt skrevet hundrevis av innlegg og brukt nesten 3 år på å utdype dette ;) Det lyser jo gjennom omtrent i hvert eneste innlegg at Sindre elsker det han driver med og ønsker å være sin egen sjef ;-)

09.11.10

Beste innlegget jeg har lest her til nå::;p (i alle fall i dag…:) hhehe!

09.11.10

Det var veeeeeeldig overraskende ;)

09.11.10

Christer:

Hvorfor skal han utdype dette? Han har jo skrevet om det plenty av ganger før.

09.11.10

Takk for kontant og direkte svar. Det er jo en ting som vi finnmarkinger og bergensere har til felles. Ingen av oss ser noen grunn til å danse rundt grøten! :)

09.11.10

Finnmark er en herlig plass!

10.11.10

Herlig svar Sindre. Jeg ser også selv for meg at jeg skal prøve å leve av poker til neste år, men dette er en mer usikker bransje, så jeg kan ikke var så bombastisk.

Jeg ser for meg at jeg gjør akkurat som jeg vil så lenge jeg vil det, og etter det, vel, da må jeg vel være død da?

10.11.10

Lol, bra svar. Å være selvstending næringsdrivende er deilig så lenge det går bra. Men hvis en går i en nedgangstid, så savner en fort tryggheten som en fast jobb gir. Får som regel litt mer fast arbeidstid enn når en driver selv. Er som alt både positivt og negativt. Selv er jeg selvstendig næringsdrivende. og har vært det i 10 år, håper jeg fortsatt blir det framover også :)

12. Roger
10.11.10

Er det meningen at header-annonsene «trommeportalen» og «qt» skal ligge over hverandre og ikke ved siden av hverandre? Det blir et tomt space i headern. Ledig annonse-plass?

13. Sindre
10.11.10

@Roger: Det er i hvert fall ikke meningen at du skal lese Glabladet i gamle versjoner av Internet Explorer. ;) Jeg har testet dette og det er kun IE7 og eldre, samt noen obskure nettlesere som skyver den ene annonsen ned. Prøv IE8, Firefox, Safari, Opera eller Google Chrome, så ser det ut som det skal.

14. Roger
10.11.10

Ja, jeg har vel en utgått versjon :)

[...] For et par år siden ble jeg spurt om jeg noen gang ville ha en vanlig jobb igjen. «Nei«, svarte jeg da. Skulle jeg svart nå, hadde det blitt: «Bare som en del av et eksperiment jeg kjører her på Glabladet i så fall.» [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere