Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Hvor lang tid bruker du på å skrive et innlegg?

Skrevet av Sindre | 06. april, 2011

Jeg har blitt spurt om dette noen ganger. Svaret er at det varierer veldig hvor lang tid jeg bruker på å skrive et blogginnlegg.

De 3 siste skrev jeg alle på under en time (ca. 10 min. på hver), men dette hører virkelig sjeldenhetene til. Slik jeg vanligvis blogger er det svært sjeldent et innlegg tar meg under en time å skrive.

I tillegg tar det ofte litt tid å komme opp med en idé og å gjøre eventuell research. Utallige ganger har jeg brukt lenger tid på å tenke ut hva jeg skal skrive om, enn på selve skrivingen. Har det noengang skjedd deg?

Betalte omtaler er som regel de innleggene som alltid tar lang tid å skrive – uansett. Dette fordi det krever mye research og jeg må virkelig sette meg inn i hva produktet/tjenesten er, for å gi en best mulig presentasjon. Deretter må jeg gi mitt eget «review» – i de tilfellene jeg har fått prøve produktet/tjenesten.

Skal innlegget ha et artikkelbilde i tillegg kan det ta betydelig lengre tid. For meg personlig har artikkelbilder ofte fremhevet «tiltaksfølelsen» før jeg overhodet har begynt å skrive innlegget. Som jeg skrev i en kommentar forleden:

Bilder er et “nødvendig onde” som jeg gjør mest for syns skyld, akkurat som artister som må lage musikkvideoer i tillegg til musikk. Det er ikke favorittdelen av jobben, det er ikke engang noen viktig del av jobben, men det må gjøres – spesielt med tanke på forsiden (det ser dumt ut med “hull”).

Jeg kommer ikke til å bruke bilder like ofte fremover. Ut fra de 3 siste innleggene å dømme, samt det jeg skriver nå, har dette allerede gjort det lettere for meg å være produktiv.

Dette innlegget tok meg 5 minutter å skrive. Hvor lang tid bruker du på et innlegg?


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på onsdag 06. april 2011 klokken 9:30 i kategoriene: Blogging, Produktivitet,

LESERNE MENER:
6 kommentarer så langt

06.04.11

Det varierer, noen ganger bruker 10min og andre ganger bruker jeg en mnd … ;)

06.04.11

Det er svært varierende, skulle ønske jeg kunne skrive litt raskere egentlig :-)

06.04.11

Så lang tid som nødvendig.. Stort sett rundt en halv til en hel time med bilder og alt..

06.04.11

Et vanlig innlegg på en blogg tar ca. 10 min. å skrive – helst ikke mer. Er det fagtekst eller tekst der det forventes litt fakta (slik som postene jeg har på fiskeslag.com), må det litt research til og da går tiden fort. Som du selv sier Sindre, så kan det gå lang tid med å finne, redigere, og å legge til bilder. Da kan det gjerne gå en halvtime. Problemet med å skrive er som regel å finne på noe vettugt å skrive om. Den prosessen kan jo ta lang tid, og det er vel der de fleste sliter etter en stund.

06.04.11

Det varierer om jeg poster mange bilder, eller bruker mye tekst. Men om det er mye tekst bruker jeg som regel rundt en time. Kanskje mer på innlegg som er meget gjennomtenkt.

6. Vidde
18.04.11

Jeg bruker alltid nøyaktig 17 minutter og 14 sekunder på å skrive et innlegg.

Neeeeida, varierer selvsagt mye. De aller fleste skriver jeg på mellom 15 og 60 minutter

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!



Sponsorer

Tekstlinker

Partnere