Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Glabladet ønsker gjesteskribenter velkommen

Skrevet av Sindre | 15. januar, 2009

Jeg har tidligere nevnt at det vil skje forandringer med Glabladet. En av tingene jeg ønsker velkommen er flere gjesteskribenter. Har du f.eks. ikke en blogg men ønsker å prøve deg med et innlegg som er relevant i forhold til de temaene Glabladet skriver om, så er du velkommen til å sende inn ditt bidrag.

Er du allerede en blogger er du også velkommen til å bidra. I utlandet er dette allerede «big business». Bloggere gjesteskriver for hverandre hele tiden. Dette er med på å øke bloggeres publisitet og kan føre til nye lesere, større trafikk og dermed også større inntekt, for de som tjener penger på bloggen sin.

Bloggere kan bidra med ferdigskrevne innlegg, men kan også sende inn tidligere skrevne innlegg fra sin egen blogg, hvis de ønsker dette.

Innlegg som postes på Glabladet vil bli stående så lenge Glabladet eksisterer (og jeg regner med det blir mange år). Innleggene bør være gode i den forstand at de har et godt poeng, gode tips osv. Jeg kommer til å være selektiv når det gjelder hva jeg publiserer på Glabladet. Så lenge det er et innlegg med god nytteverdi for Glabladets lesere, er det gode sjanser for publisering.

Skulle jeg motta mange gjesteinnlegg på en gang vil jeg prøve å spre disse så godt som mulig. Du vil få beskjed uansett om jeg ønsker å publisere ditt innlegg eller ei. Jeg kan dog ikke love en dato, men vær sikker på at alle «godkjente» innlegg vil bli publisert.

Noen spør seg kanskje: «Hvorfor skal jeg liksom dele mine beste tips med Glabladets lesere? De tipsene holder jeg for meg selv, takk! Jeg kan ha de i bakhånd dersom min egen blogg sliter… bla, bla, bla».

Har du en sånn innstilling ønsker jeg ikke å høre fra deg. ;)

Seriøst: Hvis du er en blogger vil dette bare skape økt publisitet for din egen blogg. Du vil få en anledning til å vise hva du er god for, samt en direkte link tilbake til din egen blogg. Hvis du ikke er en blogger og ikke har noen ambisjoner innen blogging, men f.eks. ønsker å jobbe som skribent innen media, vil et innlegg på Glabladet bli stående som et eksempel på dine gode skriveegenskaper og innsikt. Det er noe som kan vises til ved senere jobbsøking. Alle innlegg vil publiseres med skribentens fulle navn, med mindre vedkommende skulle ha sterke motforestillinger mot dette. Men hovedregelen er: Fullt navn.

Hva vil jeg oppnå med dette?

Jeg ønsker å la Glabladet være en direkte kilde til godt innhold som går på alt som har med personlig utvikling å gjøre. Og husk at personlig utvikling kan være utrolig mye. Det er nærmest ingen grenser for hva du kan bidra med, som kan ha relevans mot personlig utvikling. Samliv, helse, humor, produktivitet, personlig utvikling generelt, selvdisiplin, generell inspirasjon, gründervirksomhet, jobbe hjemmefra, muligheter, osv. Jeg kommer til å være spesielt åpen for artikler/innlegg som har med blogging og muligheter til å tjene penger på nettet å gjøre. Jeg kommer også til å vektlegge at innlegget har et lett forståelig språk og kan forstås av den samme gjengen som pleier å lese mine vanlige innlegg. ;)

Det betyr ikke at du trenger å skrive «som meg», så lenge du bruker ord som er lett å forstå for folk flest. Vær deg selv og bruk din egen stil. Om du er jente eller gutt, homo eller streit, utlending eller innlending, same eller søring, svensk eller utenomjordisk – så lenge du har noe å bidra med, er det bare å kjøre på!

Vær med å påvirk innholdet på Glabladet. :)

Instrukser:

Send ditt bidrag til sindre at www.glabladet.no (eller via kontaktsiden). Merk mailen med «Gjesteinnlegg» (eller noe i den duren). Skriv gjerne en kort introduksjon om deg selv og eventuelt nettside. Hvis du har skrevet kommentarer på Glabladet kan du jo fortelle hva du kaller deg der, så jeg vet hvem du er. :)

Og ja, husk å lim inn bidraget i mailen også (NB: Husk tittel), så skulle alt være i orden. Jeg kontakter deg før jeg eventuelt poster noe.


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 15. januar 2009 klokken 6:12 i kategoriene: Blogging, Generelt,

LESERNE MENER:
10 kommentarer så langt

15.01.09

Spennende mulighet!

2. Joakim
15.01.09

Dette blir morsomt å følge med på ! :)

3. Stine
15.01.09

Ja… jai vara synsk.
Noe mer du lurer på?
Hadde vært morsomt å bidra, men såpass selvtillit har jeg ikke ennå. Må lese Glabladet litt mer først. Du vet, den derre nettsiden om selvutvikling og sånn…

[...] Jeg skal selv ta kontroll og heller tillate gjesteskribenter i blant, enn å la dem overta kontrollen totalt. [...]

15.01.09

Ja det blir spennende å se hvem som skriver, og hva de skriver om. Selvutvikling er jo så mangt.

6. Erik
17.01.09

Jeg er her jeg, Sindre, om du skulle ha behov for litt avspasering i blandt. :) Synes det er gøy å skrive litt, og serlig når skribleriene mine blir publisert på en slik fantastisk blogg som glabladet :D

Jeg har nok en tendens til å kjefte og kritisere en del. Men selv om ikke innleggene mine alltid oser av glede, prøver jeg å fokusere på selvutvikling.

Tror nok jeg sendte deg et innlegg for lenge siden (egentlig to, men den ene likte du ikke, fair enough ^^) som du ikke har publisert enda. Det var den full av sitater. (…) Leste gjennom den nå, fordi jeg ikke husket hva som stod der ^^ «Utforsk dine meninger» het den. Bortsett fra et par skriveflefi og noen rare setningsoppbygninger så var den ganske bra :)

7. Sindre
17.01.09

@ Erik: Skriv til krampen tar deg. ;) Bare prøv å rett de så mye inn mot Glabladet-materiell som mulig (selvfølgelig med din egen unike stil og vri). Det kunne jo også vært artig å høre hva en ikkeblogger syns om alt bloggehysteriet og den slags. Men skriv om det du vil, så blir det sikkert bra. :)

[...] Etter at jeg nylig annonserte at jeg vil tillate gjesteskribenter å bidra på Glabladet, har allerede interessen vært over all forventning, og jeg har fått mange gode bidrag i innboksen min. [...]

[...] Jeg vil avslutte med å rette en stor takk til de fenomenale gjesteskribentene som hittil har bidratt med sine kloke ord og innsikt på Glabladet etter at jeg åpnet muligheten for det. [...]

[...] Og hvis jeg innimellom loggingen kan komme med artikler på samme måte som før, samt motta flere bidrag fra gjesteskribenter, har jeg oppskriften på hvordan jeg vil drive Glabladet de neste månedene, kombinert med å drive de andre prosjektene mine fremover. [...]

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere