Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Gratis healing

Skrevet av Sindre | 21. august, 2008

I går fikk jeg en mail fra ‘chowbow’, som ønsket litt ekstra publisitet rundt det at han tilbyr fjernhealing til de som måtte legge igjen en melding i kommentarfeltet på bloggen hans. Jeg sa jeg kunne skrive om det, for dem som syns slikt er interessant, men som den nysgjerrige sjelen jeg er, ville jeg at han kunne få utføre «healing» på meg først.

Dette med healing er ikke noe jeg har satt meg inn i tidligere, og jeg vet ingenting om hvorvidt det faktisk kan ha noe for seg eller ei. Men etter mye tenking på hva jeg kunne heales for, kom jeg frem til det vi alle vet – at jeg er perfekt*, og sendte heller Renate i ilden. :D

* = Får vel gjøre oppmerksom på at dette muligens kan ha vært en spøk.

Renate er selvfølgelig dønn skeptisk til alt sånt, men utrolig nok fikk jeg henne til å skrive om hudproblemene sine, for moro skyld. Så da var det bare for ‘chowbow’ å begynne healingen. Renate la seg like etter dette, og hun kommenterte at hun følte en slags rar prikking i hodet, og at hun ble utrolig avslappet.

- Ah, det er healingen som begynner å virke, svarte jeg.

- Yeah right… sa Renate.

Så i dag tidlig leste hun svaret fra ‘healeren sin’ før hun gikk på jobb. Etter reaksjonen å dømme så tror jeg ikke Renate kunne brydd seg stort mindre, men det er nå så. Jeg tenkte at konklusjonene til ‘chowbow’ ikke hørtes helt bak mål ut, men samtidig noe som enhver som leste om Renate kunne ha tenkt seg til, for å virke overbevisende.

Hva syns du? Besøk siden her.

Enten du vil få utført healing eller bare lese det jeg omtalte her. Personlig syns jeg det er litt interessant og håper at flere vil vise interesse for dette. Det skal bli artig å se hvilke svar han kan komme opp med. Du kan være fullstendig anonym når du legger igjen en kommentar. Jeg har selv tenkt å legge igjen en kommentar for å ‘heales’, jeg må bare tenke litt over hva jeg skal heales for. Om enn bare for eksperimentering og moro skyld. :)


| | Send til en venn Send til en venn | Skriv ut Skriv ut

Hvis du ble inspirert av dette gratis innlegget og ønsker å vise din takknemlighet med en donasjon, klikk på PayPal-knappen til venstre.

Dette innlegget ble publisert av Sindre på torsdag 21. august 2008 klokken 8:53 i kategoriene: Selvutvikling,

LESERNE MENER:
17 kommentarer så langt

1. renate
21.08.08

Man trenger ikke en spesiell årsak, eller problem for å bli healet. Det gir ro,økt energi,balanse og harmoni. Dessuten er energien inntelegent, så den går dit den trengst mest uansett. Så om man har vondt i ryggen,kan det være en ikke får hjelp med det samme,for det kan andre «ting» som må ordnes opp i først :-) Healing er ikke noe skummelt, bare veldig godt :-) Men kjenner ikke til denne mannen du har omtalt her da..

2. Sindre
21.08.08

@ Renate: Takk for informasjonen. Det var egentlig det jeg trodde. Og så er det vel sånn at dersom den egentlige grunnen for vondt i ryggen er stress, eller noe annet, så vil man kanskje bli ‘healet’ for det andre. Dermed merker man kanskje ikke forandringer øyeblikkelig, men etterhvert. Er jeg inne på noe? Kanskje jeg bare skal be om en «generell» healing da. :)

3. Hva i all verden
21.08.08

Æh…. i bloggens står det å lese at «Renate er selvfølgelig dønn skeptisk til alt sånt»….

Jeg skjønner ikke det, utifra svaret hun gir under din blogg?
Der ser det jo ut som om hun tvert imot sluker sånt med både krok, snøre og stang?

4. Sindre
21.08.08

Hehehe… Vel, det var litt typisk at hun som kommenterte også het Renate, men jeg håpet folk skjønte at det ikke var «min» Renate. Min Renate ville bl.a. ha skrevet navnet sitt med stor R, og forøvrig er hun en kløpper på rettskrivning. :)

No offence, ukjente Renate.

21.08.08

Dette er vel kvakksalveri…. Har null tro på healing! Men, at andre mennesker kan påvirke din tankerekke slik at du løser det selv – det har jeg tro på!

6. Hva i all verden
21.08.08

Ooops! Da så.
:-D

7. Andreas Larsen
21.08.08

Hehehe, så gæli værdt det xD

8. richie
22.08.08

Tja.. hvorfor ikke..
Eneste jeg er litt skeptisk til er at «Gud» blir dratt inn i dette her..
Gud!? Ærlig talt… det strider jo mot alt du skriver om Sindre :P

9. Sindre
22.08.08

@ Richie: Nja, selv tror jeg ikke på Gud, sånn som «han» fremstilles i kristendommen, det er sant. Men min erfaring er at man ikke skal være for rask med å dømme når det gjelder noenting her i livet. Og «Gud» kan være så mangt. Ofte samsvarer de kristnes definisjon av Gud med vitenskapsmenns definisjon av energi. Og energi, det tror jeg på. :) Selv liker jeg å se på det som at vi selv er «guden» i våre egne liv. Vi skaper alt vi opplever. Det er dette LoA går ut på.

10. renate
22.08.08

he he.. sjønte i ettertid at dette med renate kunne misforståes.. :-) Så jeg bare forsetter med å skrive navnet mitt med liten r jeg ;-) Denne siden er fantastisk! smart ting du har funnet på her..
Du er så absolutt inne på noe Sindre! :-)

11. Sindre
22.08.08

@ «r»enate: Tusen hjertelig takk, Renate. :)
Hyggelig at du liker deg her på Glabladet!

12. Geir
22.08.08

Ja dette er vel et felt der det finnes mange selvoppnevnte «orkaler» som påstår å ha helende evner. Mange lures desverre av like sansigersker og bruker mye penger på råd healing og annet som vel kommer il kategorien kvakksalveri.

Nei ikke hopp på alt mulig rart tenk selv:)

13. Asta
23.08.08

Fant ei annen side for en stund siden som har noe av det samme+mye annet om alternative ting http://albanet.se/

14. Erik
23.08.08

Tror placebo har en virkning på en rundt 30%. Og folk kan bli syke hvis de tror de er syke, og de kan ble friske hvis de tror de er friske.

Så det er ikke noe som man kan ta skade av en slik healing, med mindre man blir overtroisk og starter å tro på surrealistiske ting som andre tjener penger på.

Så healing er på en måte som en stor bløff. Bare husk at man kan vinne kriger om man bløffer på riktig måte. Ikke at healing er noe for meg akkurat.

15. Thomas
25.08.08

Erik: Placebo er den «medisinen» som har blitt forsket på mest, og 80% som får en sukkertablett (som de tror er en hodepinetablett) blir kvitt hodepinen innen kort tid.

noe som er litt morsomt er at noen ville lage en hodepinetablett for salg, kalt Placebo, og det skulle være en sukkertablett.

De fikk ikke lov fordi ingen midler/ingredienser i «medisinen» kunne bevises å ha noen effekt på en sykdom/hodepine (selv om 80% blir friske)

16. Atle
08.04.10

Skjønner dere da hvordan placebo virker?

Du TROR at du tar en medisin, medisinen er du opplært til å TRO at den virker mot hodepine, alle vet jo at hodepinetabletter ofte fjerner hodepinen!
Derfor blir dette en VIRKELIGHET for 80% i denne testen.

TROR du nå fortsatt at det bestandig er nødvendig å bruke kjemiske legemidler som i mange tilfeller også forgifter kroppen din?
Eller TROR du at kanskje det er mulig at det er på grunn av at de tjener ufattelige mengder penger på å selge deg dyre legemidler som de har overbevist deg om at virker på visse sykdommer?

Fordi placebo virker er det testet ut å bruke helt feil legemidler til «ufarlige» sykdommer (ikke tull med hjertemedisinen nå) disse testene viste at de virket like godt som den medisinen som egentlig skulle vært foreskrevet, altså i mange tilfeller er det nok å TRO at du tar en medisin så blir du frisk.

01.05.10

Hørt om reiki? Reki fungerer på trær og mekaniske ting og dyr og småunger og ikke bare «vanlige voksne mennesker» Jeg tror ikke at trærne og planter bruker placebo-effekt..
For at det ska være plaaceboeffekt må man jo tro på at man blir heala..
Men dyr og sånn de tar bare imot(uten sperrer)

Ja det er kvakksalveri når en som bevisst utnyttter folk med dyyyre priser og lover konkrete resultater.
Man skal være varsom…
Men det finnes ekte healere også som faktisk har krefter åpnet i forskjellig grad…

Jeg har reiki 1.grad …energien går ikke dit du besvisst vil..den går dit ubalansen er størst… også jobbern med det siste som har skjedd, først…og mer kroniske ting tar lengre tid å fikse…

Men såklart har du vondt i håndleddet er det jo greit å holde ekstra der…
Energien går inn og følger samme banene som blodårene og oksygenet….

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker

Partnere